zondag 8 januari 2012

Toch gezwicht

Op een aantal blogs zag ik de mooie kantjes uit Hong Kong geshowd worden. Ik heb me lang kunnen bedwingen om ook iets in de Etsy shop van Rain Crazy te bestellen.
Maar toen er voor de kerst een zeer aantrekkelijke korting werd aangeboden, ben toch ook ik gezwicht en heb een bestelling geplaatst.
De envelop werd tussen kerst en oudjaar bezorgd. De envelop met de prachtige postzegels en bijzondere sluiting: het kon missen: mijn kantjesbestelling uit Hong Kong.
Naast de 6 kantjes die ik bestelde, vond ik een extraatje in de envelop: een aantal witte bandjes versierd met pareltjes en glitters.
Lastig om de geborduurde kantjes mooi op de foto te zetten, de kleuren komen niet zo mooi tot zijn recht als in het echt. Nu nog bedenken wat ervan te gaan maken...

6 opmerkingen:

simoneannemone zei

Ik snap best dat je gezwicht bent. Het zijn ook zo'n leuke kantjes!

Ben benieuwd wat je er van gaat maken.

Saskia

Eliza Freitas zei

Hello! Ik hield van je zone is een magische plek, allemaal zo mooi en charmant, zal ik bezoeken meer Vezere, tot vreugde en inspireren mij!
Ik volg je en zou uw bezoek liefde!
Kisses
Eliza

Moois van mie zei

ik ga precies ook eens kijken ;)
Merci voor de tip !

poetsie zei

Je hebt precies een aantal kantjes uitgekozen, waar ik ook voor zou zwichten. Geniet er maar lekker van.

Anoniem zei

Oh wat zijn ze mooi.
Je maakt er vast weer wat moois van.
gr bets

Tialda zei

Hihi, heerlijk he zo'n pakket in de post! Het zijn ook zulke mooie kantjes! Zie er bekende kantjes voorbij komen! Heel veel plezier ermee en benieuwd naar de resultaten.