zaterdag 28 september 2013

Haarbanden ~ deel 1

Volgende week vrijdag is het de tweede bijeenkomst van de tweede borduurclub in Lekkerkerk. We gaan dan haarbanden met elkaar borduren. Ik verklap er nog niet teveel van, maar heb al wel een voorbeeld gemaakt om uit te testen hoe het gedaan moet worden.
Ik vind hem leuk geworden, de foto's geven  alvast een "sneak preview" van het resultaat.
Als de borduurclub is gweest volgt uiteraard uitleg en meer foto's.

Het Fenna garen van de Wibra is een echte hype geworden en bij mijn eerste zoektocht bij de Wibra greep ik echt naast het garen. Er waren nog 3 grijs/zwarte bolletjes en die wilde ik nu juist niet hebben.
Afgelopen week echter had ik meer geluk: de vrachtwagen met nieuwe voorraad was net geweest en de winkeldame wilde wel even in de dozen grabbelen voor me. Ik ging naar huis met de vier andere kleuren, uiteraard een aantal bolletjes van iedere kleur meegenomen.
De paars/roze/gele, de kleurrijke variant wordt een South Bay Shawlette, ik ben al een eindje op weg en het haakt inderdaad heerlijk! 

Ik zag dat ik inmiddels 172 volgens heb, geweldig! Welkom voor de nieuwe volgers, leuk dat je mijn blog wilt volgen. En voor alle "ouwe getrouwen": bedankt dat je mijn berichtjes nog steeds volgt!


4 opmerkingen:

Corina zei

Dat zijn inderdaad mooie kleuren zo bij elkaar. Ben benieuwd hoor wat het gaat worden.

Ben ook benieuwd naar je haarband project, veel plezier in elk geval.

Corina

simoneannemone zei

Wat een mooie kleuren garen heb je gekozen.

Ben benieuwd naar de haarbanden.

Saskia

Marian zei

Wow...wat een gave kleurtjes zo...jij haakt en breidt wat af...
Ik zag vandaag op Pinterest een mevrouw die ook een 'sokken board' had, en daar stond een paar 'siersokken' op, met aan de zijkant knoopjes, hartstikke gaaf vond ik ze, ik zou bijna mijn weerzin tegen sokken breien overwinnen :) ik moest ook gelijk aan jou denken..

Anja zei

Mooie kleuren he? Je hebt zeker niet één of twee bolletjes Fenna in paars/groen/rood/blauw over? Ik had helaas maar twee bolletjes en eigenlijk vind ik m'n shawl nog niet groot genoeg....

groetjes Anja.