zondag 1 september 2013

Eerste snailmailenvelop verstuurd en ontvangen

Vandaag zat de eerste snailmailenvelop in de brievenbus, wat ontzettend leuk! Ik had niet verwacht zo snel na het versturen van mijn eerste envelop al iets te ontvangen, dubbel leuk dus...
Mijn eerste snailmail was van Mtien (ze heeft volgens mij geen blog) De envelop was aan de voorkant helemaal versierd met gezellige plaatjes, sommige zelfs in 3D.  De achterkant versierd met maskingtape.
In de envelop vond ik verschillende leuke spulletjes: hele mooie postzegels met allerlei  dierenplaatjes en twee postzegels op speciaal postzegelpapier (vond ik erg mooi). Verder zaten er nog magneetjes in, een kaart met bloemenmotief, een velletje postpapier en ingepakt in zelfgemaakte envelopjes en natuurlijk vergezeld met een handgeschreven brief.
Bedankt Mtien, ik was er bij mee!

Het was best spannend, het versturen van mijn eerste snailmailenvelop en natuurlijk wat de reactie was van de ontvangster. Valt het wel in de smaak? Is het passend bij voorkeur en interesses? Teveel of te weinig verstuurd?
Ik stuurde knutselpapier, strikjes, een zelf gedigitaliseerd en geborduurd hart, rozenplaatjes uit een heel oud boekje van Redoute, rozenpoesieplaatjes, kleine papieren roosjes, een chocolademasker, chocoladethee en natuurlijk om het helemaal af te maken een handgeschreven brief in handgemaakte envelop en een eigen gemaakte kaart.
De envelop had ik versierd met rozenlabels, een rozengedichtje en gestempelde rozen.
Mijn eerste envelop was voor Ziva van Handmade bij Ziva en is goed aangekomen en gelukkig....ze was bij met de inhoud!

5 opmerkingen:

Poesie Oh Hi! zei

Heel erg leuk om te zien!

Corina zei

Mooi hoor wat je hebt ontvangen, wat je verstuurd hebt word je gelijk vrolijk van met die mooie rozen op de envelop komt vast wel goed.

Corina

Bets zei

Wat een leuk idee om zo elkaar een pakketje toe te sturen. Heel mooi die enveloppe die je gemaakt en verstuurd hebt. Ook wat je gekregen hebt super leuk . Spannend om zo een enveloppe te mogen openen.
gr bets

simoneannemone zei

Alleen al zo'n envelop ontvangen is al heel leuk. En dan nog met zo'n inhoud.

Leuk idee!

Saskia

Unknown zei

WOW!
Prachtige dierenplaatjes en die postzegels!!!