zondag 30 oktober 2011

Handwerkbeurs Rotterdam


Behalve de bloemetjes op woensdag van de afgelopen twee weken, heb ik niet veel laten zien hier. We hebben een weekje herfstvakantie gehad met prachtig weer en leuke activiteiten en de afgelopen week heb ik wel van alles gedaan, maar geen berichten geplaatst. Dus het wordt weer eens tijd om iets van me te laten horen en zien...toch?
Heel wat bloggende handwerksters hebben al berichtjes geplaatst over de Handwerkbeurs in Rotterdam en hun aanwinsten laten zien.
Samen met drie borduurvriendinnen ben ik afgelopen vrijdag ook naar Rotterdam geweest.
Voor mijn gevoel was de beurs behoorlijk wat kleiner dan vorig jaar en op het gebied van machinaal borduren was er bitter weinig te zien. Gelukkig is dat niet mijn enige hobby..de andere stands hadden genoeg mooie dingen om ons een aantal uurtjes bezig te houden.
Mijn aankopen zijn bescheiden, ik kocht een punnikmolen, 6 bolletjes Catania katoen en het nieuwe boekje van Jo An Luijken en Jolijn Copier: Handschoenen en wanten brei je zo!
Ik wil heel graag de nieuwe Janome 12000 borduurmachine bekijken, dus misschien "moet" ik dan maar naar de Kreadoe...

2 opmerkingen:

poetsie zei

Heerlijk om naar zulke beurzen te gaan. Ben benieuwd wat allemaal gaat maken.

Marian zei

Goh, wat leuk allemaal weer..ppff, maar goet dat ik die beurzen telkens mis, want ik kan het niet meer rondgebreid krijgen.. :)
werken en huishouden en tuinieren en hobbyen, zoon zegt altijd: "je hebt teveel dingen die je leuk vind, je kan er maar 1 hobby op na houden" maar dat wil ik niet, dus...heb ik het altijd druk.

Leuk dat de kopjes en de rest ook helemaal je smaak is, ik heb al wel gemerkt, dat de meeste tuinliefhebbers ook brocante liefhebbers zijn , én ook creatief zijn, dat gaat bijna altijd samen..