zondag 16 oktober 2011

24Kitchen

Sinds 1 oktober jl. is er een nieuw kanaal toegevoegd aan het al zeer ruime aanbod van televisiekanalen. Nu heb ik al eerder hier geschreven dat ik absoluut geen fervent televisiekijker ben, maar....het nieuwe kanaal 24Kitchen met o.a. Rudolph van Veen vind ik leuk om af en toe te kijken.
24Kitchen biedt dagelijks nieuwe afleveringen van verschillende kookprogramma’s, altijd boordevol inspiratie. De recepten zijn gezond, worden bereid met verse producten, en worden duidelijk uitgelegd zodat iedereen thuis kan meekoken.

Er is aandacht voor zowel de dagelijkse maaltijd, voor exotische gerechten uit verre landen, voor de heerlijkste taarten, maar ook voor de basis van al deze gerechten: prachtige, verse ingrediënten van eigen grond.
In Rudolf's Bakery deelt meesterkok en - patissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt en het ziet er verrassend gemakkelijk uit om te doen. Alle recepten vindt je op de bijbehorende website van het nederlandse kookkanaal en binnenkort kun je ook de kookkunsten van Jamie Oliver zien bij 24Kitchen.

2 opmerkingen:

simoneannemone zei

Ben het helemaal met je eens dat dit een hele leuke inspirerende zender is.

Heb al enkele recepten gebruikt voor het avondeten hier!

Groetjes,
Saskia

Trendykim zei

Ik heb er ook een keer naar gekeken en het was erg interessant. Toevallig keek ik net op het moment dat de kokkin zichzelf sneed met een reusachtige mes. Dat moet zeer hebben gedaan...

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com