maandag 17 februari 2014

Parfumflesje ~Wish van Chopard

De een na laatste al weer in de serie van vijf kruissteekpatroontjes van bekende en klassieke parfumflesjes. Dit keer Wish van Chopard.
Het bedrijf Chopard is opgericht in 1860 door Louis-Ulysse Chopard en is gevestigd in Zwitserland. Vooral bekend van zijn luxueuse horloges, juwelen en accessoires.
In 1963 wordt Chopard verkocht aan Karl Scheufele, geen van de zonen van Louis Chopard heeft ambitie om het inmiddels zeer succesvolle bedrijf voort te zetten.
Onder de ambitieuze leiding van de Scheufele familie, maakt Chopard een spectaculaire ontwikkeling door. Befaamd door zijn creativiteit, de allerbeste technologische kennis en excellente vakmensen, wordt Chopard een van de leidende namen in het vervaardigen van high-tech horloges en sierandenindustrie. Karl Scheufele and zijn vrouw Karin hebben al meer dan 40 jaar de regie over de wereldwijde groei van het bedrijf en zijn nog steeds actief aan het werk.
Facettenrijk als een diamant, waarin alle dromen worden weerspiegeld - dat is Wish van Chopard. Een geur die u meevoert naar een wereld van schoonheid en sensualiteit. Zacht en breekbaar, en toch met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Een geur voor vrouwen met een wens naar meer.
Chopard Wish is een lekkere, elegante en zachte geur. De geurcompositie bestaat uit kenmerken van oosters hout, kokos, karamel, vanille, patchoeli, sandelhout, jasmijn, zwarte bes en aardbei. Deze intense kenmerken zorgen voor een frisse, sensuele en oriëntaalse geur. Chopard Wish is een ware droom die tot leven wordt gewekt tijdens het dragen van de geur.
Het borduurpatroon is uitgevoerd in grijsblauwe tinten met grijs/witte accenten. Ik vind het resultaat wel geslaagd, op naar het laatste flesje..

3 opmerkingen:

Jolanda van der Velden zei

Ook weer helemaal geweldig!!!!
Mijn luchtje is .....*Angel*.......van Terry Mugler...........vind het zo spannend of die ook nog komt??

Tialda zei

Dit geurtje ken ik helemaal niet! Maar de beschrijving maakt me nieuwschierig!
Benieuwd wat je laatste flesje wordt

Monique van den Berg zei

Dit is ook weer een leuk borduurwerkje. Ik vind het een hele leuke serie.