vrijdag 14 januari 2011

Knipmode

Ik ben al heel lang lid van Knipmode, misschien al wel twintig jaar. Het exemplaar van februari lag al een week in huis, ik had er alleen even vluchtig doorheen gebladerd, maar nog niet echt goed gekeken.
Op de site van Sigrid las ik haar berichtje over de nieuwe Knipmode van febuari, dus vanmiddag met een kopje thee op de bank deze uitgave ook maar eens goed bekeken.
Inderdaad, wat een leuke modellen en patronen, ik heb wat van mijn favorieten bij elkaar gezet:

Wil je zelf ook even virtueel een paar pagina's van de Knipmode doorkijken, klik dan hier.

Op de site van Annemarie is de bloghop weer gestart, je kunt allerlei leuke creatieve projecten bekijken of zelf je foto toe te voegen.

In de tuin heb ik aan twee kanten pinda's, vetbolletjes, appels en voederhuisjes met vogelzaad hangen. Het is toch zo leuk die kleine druktemakertjes heen en weer te zien vliegen. We zien koolmeesjes, pimpelmeesjes, musjes, spreeuwen, merels, houtduiven, roodborstjes en sinds kort ook een hele familie grijs/zwarte vogeltjes met lange zwarte staarten. Het zullen wel een soort meesjes zijn, maar de exacte naam heb ik nog niet gevonden, maar ook deze zijn ontzettend leuk om bezig te zien.

2 opmerkingen:

Miriam zei

Heel simpel: Staartmeesjes! Leuke beestjes hè (sowieso vind ik vogels leuke dieren)

Ik heb een abonnement op Knippie maar denk erover hem op te zeggen: voor jongens staat er zó weinig in. Ottobre heb ik ook (ook voor mijzelf, want ze hebben veel in grote maten).

Groetjes
Miriam

Marian zei

Inderdaad... gewoon staartmeesjes, hun uiterlijk verraad hun gewoon..
leuk dat je ze hebt, want je ziet ze niet zo heel vaak.

je borduursel is prachtig...!!