zaterdag 16 augustus 2014

Weer terug

De ruim drie weken vakantie zitten er bijna weer op, wat gaat de tijd toch snel als je er juist niet op hoeft te letten...
We hebben dit keer qua locaties een afwisselende vakantie gehad: de eerste week zijn we in de Franse Moezelstreek geweest in een prachtig, enorm groot vakantiepark Les Trois Forets. Het park is 435 hectare groot en is gebouwd in de bossen zoals de naam al doet vermoeden. Vanaf het centrum van het park waar veel van de activiteiten gedaan konden worden tot ons chalet was het 3,5 kilometer rijden. Hoewel het weer in die week nogal tegenviel, konden we ons daar prima vermaken met o.a. boogschieten, zwemmen, midgetgolfen en segway rijden.
De tweede week zijn we op onze vertrouwde camping geweest, de hele week genoten van het heerlijke weer met veel zon, af en toe een buitje en overwegend een temperatuur van rond de 25 graden. Tijdens deze week is voornamelijk manlief, bezig geweest met de organisatie van een spooktocht over de camping. Het was weer een hele leuke, spannende tocht en dankzij het mooie weer 's nachts helemaal prima verlopen. Wat zien ze eruit he, je zou er maar een tegenkomen in het donker? (klik op de foto voor een weergave in origineel formaat)
Afgelopen week tenslotte, zijn we een week naar Zeeland geweest, ik had een huisje gehuurd in vakantiepark Kamperland. Het huisje viel tegen, was wat oubollig, maar het park was heel erg leuk met allerlei faciliteiten, activiteiten en mooie locatie.
We zijn naar Middelburg, Vlissingen en Kamperland geweest, zijn naar de Oosterscheldekering gescooterd, hebben gevliegerd, zijn naar verschillende stranden geweest, gevist en soms gewoon lekker niets gedaan. En dan hebben we nog maar een klein stukje van Zeeland gezien! Zeeland is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar, wat een leuke, mooie provincie. 
Hoewel je niet zou zeggen gezien de weersvoorspellingen en het weer van vandaag, is het nog steeds zomer. Vandaar nog even een andere bloglayout met zomers thema.
Ik heb tijdens deze vakantie een aantal haakprojecten gemaakt, in mijn vorige berichtje liet ik daarvan al wat zien. Ze moeten nog opgespannen worden, zodra dat is gedaan laat ik de eindresultaten hier zien.

1 opmerking:

Corina zei

Klinkt als een heerlijke vakantie en wat een leuke mooie foto's.
Ben blij dat ik ze niet ben tegengekomen in het donker.
Nog ff lekker nagenieten.
Ben wel benieuwd wat je hebt gemaakt in de vakantie.

Corina