woensdag 11 juni 2014

Strependeken ~CAL 2014 ~ week 16 en inhaalslag

Ik was lekker op dreef met het haken van de strependeken (meehaakproject 2014) tot ik in toer 55, met nog maar een paar steken te maken, het laatste draadje van de bol lichtblauw garen in mijn handen had. Bah, net verkeerd gegokt met de kleur, zul je net zien.
Nu had ik de deken al eerder eens uitgehaald, dit keer zag ik dat niet zitten, was net zo lekker op gang. Dus  toen maar de  aanschaf van een nieuwe bol garen op mijn "to-do-lijstje" gezet. En daar is het tot vandaag op blijven staan, nieuwe en andere dingen kregen de aandacht en de meebreideken stond onder het tafeltje in de kamer.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het haken aan de deken ook geen puf meer had, het bestellen van het garen schoot er dus even makkelijk bij in.
Tot ik vandaag bij Kamerbeek in de Crimpenhof was, een heerlijke volle winkel met van alles en nog wat op hobby en creatief gebied. Tot mijn verrassing zag ik daar de Katia Planet in alle kleuren in een schap liggen, inclusief de bij mij opgeraakte lichtblauwe kleur.
Er zijn twee bollen mee naar huis gegaan. Ik denk dat 1 bol nog niet genoeg is voordat de deken af is.
Vervolgens moest ik even uitzoeken waar ik gebleven was met de deken: toer 55, week 16. Dat betekent dat ik nog een 7-tal weken heb in te halen. Dat gaat niet zo'n probleem worden, nu ik de deken weer even met alle mooie kleurtjes in mijn handen heb gehad. Vond 'm toch wel heel erg leuk worden...
Bedankt voor alle leuke reacties naar aanleiding van mijn overdenking over het bloggen.
Ik was of ben niet van plan om te gaan stoppen met bloggen, vind het zelf gewoon heel erg leuk om te doen. Het maken van de berichten met bijbehorende links naar gebruikte materialen, tips en trucs over een bepaald onderwerp of techniek, vergen wel wat tijd en aandacht. Maar dat zijn ook vaak de berichten waar ik tot op heden nog steeds leuke reacties op krijg of vragen over worden gesteld.
Ik zie het blog ook inderdaad als een "creatief dagboek" zoals Saskia het noemde en hoe leuk is het om berichten terug te lezen door de tijd heen en terug te zien wat ik allemaal gemaakt heb.
Jullie zijn dus nog niet van me af....

3 opmerkingen:

Marian zei

Gelukkig..ik zie het soms ook wel een beetje zo, dat bloggen, een soort va naslagwerk..
Ik sta ook nog steeds te dubben of ik toch ook niet aan dat haken mee ga doen, maar ik heb al het "borduur randje per week,ik ben bang dat het haken niet gaat lukken, zijn ze mooeilijk? en waar kan ik de 'randjes' vinden?, dan kan ik eens kijken..

Elizabeth zei

Weer even met frisse moed en nieuwe bolletjes er tegen aan, en je bent weer bij met je dekentje! Ik vind de kleurencombinatie erg leuk, lekker fris...
Fijn dat je blijft bloggen, er zijn al zoveel mensen die stoppen. Je kunt ook gewoon wat minder bloggen als het te tijdrovend wordt. Maar wat Marian hierboven zegt, is waar. Het is heel leuk om terug te kijken en te lezen!

Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

Liz zei

Very nice colors!