zondag 9 december 2012

Mandarijn Petit Four - 10e alweer

Ik vond dit zo'n leuke petit four, ik heb hem gelijk gisteren gehaakt. Het blijft verrassend om de patronen te haken, sommige dingen lijken op elkaar hoe ze gemaakt worden. Maar dit keer dacht ik dat de slagroomrand echt anders werd gehaakt dan werkelijkheid, weer ontzettend leuk om te doen. En grappig he dat mandarijntje, toch net echt om in te bijten?
Er zijn inmiddels al drie van de eerder gehaakte petits fours naar de onderste etage verhuisd, zo komt daar ook al enige vulling op te staan.
Er werd me gevraagd of ik alle kleuren katoen maar zo bij de hand heb om te beginnen. Oke, ik zal het maar toegeven: ja, inderdaad dat heb ik. Door de tijd heen heb ik een aardige verzameling aan katoen bij elkaar gesprokkeld. In de ene mand op de foto zie je een deel van de effen kleurtjes, de andere mand bevat de gemeleerde bolletjes. En zo grijp ik voor allerlei creatieve ideetjes, bijna nooit mis.  
Van al dat lekkers kregen we trek in iets lekkers bij de koffie/thee. Met een beeje hulp van dochterlief bakten we gisteren deze kersentaart, hij smaakte prima

7 opmerkingen:

Corina zei

Ze zien er uit om op te eten, en ik vind ze allemaal erg mooi. En dat is inderdaad fijn zo'n voorraad. Ene de kersentaart ziet er zeker goed uit.

Corina

Bets zei

Inderdaad daar zou je zo je tanden inzetten . Erg leuk. En kan ik je dochter een keer lenen voor zo.n kersentaart? mmmmmmmmmmmmmm.
gr bets

Jos van KloskaCreAtief! zei

Maar goed dat je een echte taart hebt gemaakt, anders zou je zo je tanden in de slagroom te zetten, haha

Unknown zei

The cakes you have made are divine xx

Emma zei

Jammie jammie
Dat ziet er allemaal uit om op te eten.

Jet zei

Haha, ik dacht dat ik verzamelwoede had met m'n voorraad katoen, maar hier kan ik zelfs niet tegenop.
Leuk!!!

Anoniem zei

Oh wat leuk, heb je ook een patroontje van dat mandarijnengebakje? Please!
Groetje Inge