vrijdag 2 maart 2012

Elke maand een kledingstuk - februari 2012

Voor de uitdaging "Elke maand een kledingstuk" heb ik voor de maand februari twee gilets gemaakt.
Voor dochterlief maakte ik al eerder hetzelfde model en daarvan wilde er nog wel een paar. De stof met bijpassende voering heeft ze zelf uitgezocht.
Het eerste gilet is van een dikkere katoen met camouflageprint en gevoerd met bijpassende beige voering. Het tweede exemplaar is van een iets rekbare spijkerstof, doorgestikt op de naden met lichtblauw garen en gevoerd met een grappige voeringstof met spinnenwebben en een soort oogjes.
Het model komt uit de bijlage van de Knipmode van maart 2010.
Het camouflage gilet is niet helemaal naar zin van dochterlief: "Iets te wijd hoor!" Maar hoe vaak ik ook laat zien of uitleg dat het echt even groot/klein is als de andere twee die wel goed zijn, komt de boodschap niet helemaal goed door....zucht, ze is een puber, zucht.....

5 opmerkingen:

Bets zei

Alice ze zijn weer erg mooi. En zucht zucht dat gaat sneller over dan je denkt. Dan zou je nog wel eens willen dat ze die leeftijd hadden hihihi.
gr bets

Sannalin zei

Erg leuk geworden, mijn moeder maakte ook altijd voor mij en mij zussen kleding, daar waren we altijd erg blij mee.

San

Corina zei

die zijn leuk geworden vind ook de voering van de tweede erg leuk. Wij hadden alleen maar zelf gebreide sokken werd je ook niet altijd vrolijk van (hihi).

groetjes Corina

Anoniem zei

prachtige blog, met veel mooie creaties

Jos van KloskaCreAtief! zei

giletjes blijven leuk, ik draag ze ook altijd nog met veel plezier. Deze zijn ook weer prachtig!