zaterdag 12 februari 2011

Huishoudbeurs 2011

Vandaag was het de eerste dag van de 66e Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam.
Ik weet het niet meer exact, maar voor mij is het ongeveer de 12e keer dat ik er te vinden ben in de stand van Ricken's Naaimachinehandel c.q. Janome.
Ik heb de afgelopen week een tas met projecten ingepakt om te laten zien op de beurs en een tas met dingen om af te maken als er de tijd voor is. Ik had nog een aantal geknipte kippen liggen en moest nodig wat aan mijn lingerienaaien gaan doen. De volgende gelegenheid waarvoor ik een en ander moet voorbereiden is al op 19 maart a.s.: de zelfmaaklingeriedag in Zeist.
Er is op de Huishoudbeurs elke dag een uitgebreid programma, met veel BN-ers die op diverse locaties optreden, signeren, verkopen of gewoon aanwezig zijn. En natuurlijk vind je er leuke aanbiedingen van allerlei producten, nieuwe snufjes en apparaten, hebbedingetjes en heel veel meer.
Mocht je naar de Huishoudbeurs komen, dan zou ik het leuk vinden als je even gedag komt zeggen. Ik ben te vinden in de stand van Janome, in hal 7, standnummer 07.126.
We staan vlak bij het creatieve workshop plein (leuk!), redelijk dicht bij SBS6 (ingang hal 7).

3 opmerkingen:

Tialda zei

Hoi Alice, ik ga a.s. woensdag naar de beurs! Ik ga kijken of ik je kan vinden, leuk!

simoneannemone zei

Ik neem me elk jaar voor om weer een keer naar de huishoudbeurs te gaan.
Maar ook dit jaar moet ik weer werken.

Heel veel plezier! Dat je maar weer leuke dingen mag maken!

Saskia

Leremme zei

Wat leuk joh, op zo'n beurs staan. Ennuh heb je al bn'ers gespot? Ik zou graag weer eens naar de huishoudbeurs gaan, maar kan momenteel geen tijd vinden.. snif snif.

Ik wens je de komende week nog veel plezier toe!