maandag 14 februari 2011

Babbelbox

Inmiddels zijn er drie dagen Huishoudbeurs verstreken. Het uitzicht vanuit onze stand is ongeveer zo:
Vanochtend werden we verrast, de Babbelbox van Man Bijt Hond stond naast onze stand. Het was vermakelijk om te zien hoe de mensen verleid werden om antwoord op de vraag te geven: "Wanneer heb jij het achterste van je tong laten zien?" Vanavond was het resultaat al in de uitzending te zien, grappig om te zien wie in het filmpje waren gemonteerd. Zoals we al verwachten de meest opvallende bijdrages.
Ze blijven met de Babbelbox tot en met vrijdag naast ons staan, ben benieuwd wat de vragen van andere dagen van deze week gaan worden.
Natuurlijk ben ik op het creatieve workshopplein gaan kijken. Er staat onder andere een stand van Twinkelotje met benodigdheden voor het maken van taarten en cupcakes. Er staan prachtige voorbeelden op de stand, niet eetbaar (meer), maar ontzettend leuk om te zien.
Verder kun je ook mozaieken op een spiegel, windlicht of schilderijtje. Lijkt me ook ontzettend leuk om te leren, maar ik heb me tot nu toe kunnen bedwingen. Ik heb al zoveel hobbies..:-)
Zelf ben ik ook creatief bezig. Ik heb wat (verstel)werkjes afgemaakt die ik nog had liggen en vandaag heb ik een kip en haan gemaakt die al maanden geknipt waren. Het patroon van dit leuke tweetal is van Cotton Ginny's.

2 opmerkingen:

poetsie zei

Wat ontzettend leuk Alice, misschien je nog beroemd. :-)

Yvonne zei

De taartvoorbeelden zijn niet van Twinkelotje maar van Mjamtaart!