vrijdag 11 februari 2011

Haakwerkjes en geklus

Afgelopen week heb ik niet echt veel kunnen doen, er wordt momenteel druk geklust in huis aan het toilet. "As we speak" worden de tegels gelijmd, dus er komt schot in de zaak (eindelijk....pffff). Geen zorgen, we kunnen gelukkig ook nog boven naar het toilet, maar op de foto zie je de puinhoop waar we het even mee moeten doen en en klein stukje van de vorderingen tot nu toe.
Wel heb ik een paar kleine haakwerkjes gemaakt, een aantal uiltjes in andere kleurencombinaties. Ik kon ze nog niet eerder laten zien, sommigen waren nog snavel- of oogloos. Ik had bij Glitter en Glamour druppelvormige hotfix steentjes in allerlei kleurtjes besteld en zwarte hotfix steentjes voor de ogen. De meneer van UPS had het pakketje per ongeluk op het verkeerde adres afgeleverd en het kostte wat zoekwerk voor het weer boven water was.
En ik haakte nog een Queen Anne sjaal. De lindegroene bolletjes had ik nog over van een eerder project en een sjaaltje om daarbij te dragen, is altijd leuk.
Woensdag reed ik door de polder naar mijn werk, zo rond een uur of kwart over 8. De zon kwam een beetje op en gaf een bijzonder lichteffect, samen met de strepen in de lucht van de vliegtuigen heel mooi om te zien en fotograferen.
Voor uitleg over het ontstaan van de vele strepen aan de lucht, kun je hier klikken.

1 opmerking:

simoneannemone zei

Wat een leuke sjaal heb je gehaakt.
Die uiltjes blijven ook leuk om te zien.

Ik hoop dat je snel uit de rommel bent.

Saskia