woensdag 17 augustus 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2: It all Ends


De allerlaatste Potterfilm, het tweede deel van het vuistdikke boek De Relieken van de Doods, is zonder meer de meest duistere Potterfilm van de hele reeks.
De allerlaatste Potterfilm is nog duisterder dan de vorige delen maar mede daardoor een geslaagde afsluiting van de serie. Tien jaar en acht films lang wisten te toverende tieners van de Harry Potterfilms een miljoenenpubliek te vermaken.
Een hele generatie heeft Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zien opgroeien als de dappere Harry, de pientere Hermelien en de nerveuze Ron.
Vanmiddag zijn we met dochterlief naar deze film geweest, in 3D. Ik heb alle boeken en films van Harry Potter gelezen en gezien en dit was inderdaad een mooie afsluiting van het complete verhaal.
We keken voor het eerst een film in 3D, dat geeft inderdaad ontzettend mooie effecten. Je hebt het gevoel dat je meezweeft door de lucht, dat de enge wezens bijna bij je op schoot komen en of je naast de hoofdrolspelers staat. Het was jammer dat na de pauze het 3D effect niet helemaal goed meer werd afgespeeld, maar dat heeft de pret niet gedrukt.

2 opmerkingen:

Moois van mie zei

ik vond het de beste film van allemaal en heb van het begin tot het einde aan mijn stoel geplakt gezeten!

poetsie zei

Wij zijn pas besmet met het Harry virus, wij kijken elke zondagavond een filmje thuis, lekker onderuit gezakt in onze bank. Heerlijk en wat een mooie films zijn het.