zondag 5 juni 2011

Stoer

Enkele weken geleden kreeg dochterlief een nieuw fiets voor haar verjaardag. Niet echt het cadeau dat ze wenste, duhh een fiets...dat is toch niet cool..??
En een transportfiets waarop je veel "jong volwassenen" (zoals dochterlief zich graag noemt) tegenwoordig ziet rondfietsen al helemaal niet, tot... ze een hemelsblauw exemplaar in de fietsenwinkel zag staan en gelijk helemaal verkocht was. Die heeft ze dus voor haar verjaardag van ons gekregen.
Maar ze was niet kapot van de houten kratjes of rieten mandjes die voorop geplaatst konden worden.
Gelukkig bracht opa uitkomst, die had op zijn groentetuin een oud Grolsch kratje gevonden en bewaard voor je weet maar nooit..
Als verrassing had hij de binnenkant van het kratje eruitgehaald en gemonteerd op de voorbeugel van de fiets toen we er niet waren.
Toen de fiets daarna uit de schuur kwam stond er een glimlach van oor tot oor op het gezicht van dochterlief..dat was pas stoer.
Ik moet zeggen, het is inderdaad erg origineel en staat echt stoer!

Tijdens een rondje door de polder afgelopen week viel al het dartelende, spartelende en bescherming zoekend jong leven ons op, zo leuk om te zien:

3 opmerkingen:

Marian zei

Hahaha, wat ontzettend leuk, ik heb ook zo'n kratjesfiets, maar ben ook nog op zoek naar iets aparts......wat een inspiratie heb ik hier opgedaan zeg...

simoneannemone zei

Oh wat een stoere fiets heeft ze nu! Wat een leuk idee om een Grolschkratje te gebruiken hiervoor.

Snap heel goed dat ze er helemaal blij mee is.

Saskia

poetsie zei

Mijn vriend is helemaal fan!