woensdag 29 maart 2017

Patroon in boek Workshop Tunisch Haken

In een aantal eerdere blogs gaf ik aan dat er iets nieuws op mijn pad was gekomen, waar ik toen nog niets over kon zeggen. Maar nu wel: ik heb namelijk een patroon gemaakt voor het boek Workshop Tunisch Haken dat begin juni uit komt. 
Uitgever Kosmos heeft het van oorsprong Duitse boek vertaald naar het Nederlands. In het boek wordt uitgebreid aan de hand van foto's uitgelegd hoe je Tunisch haakt. Aan de uitleg en verschillende Tunische haaksteken, zijn een aantal nieuwe ontwerpen toegevoegd van Nederlandse haaksters en ik ben daar dus 1 van. 
Op de voorkant van het boek word ik niet genoemd, ik ben tenslotte (nog πŸ˜‰) geen bekende haakster of ontwerpster, maar mijn naam word wel in het boek bij het patroon vermeld. 
Ik ontwierp een mugcosy in de ripple Tunische haaksteek. De fotoshoot voor het boek is inmiddels achter de rug. Ben zo benieuwd hoe het er allemaal in het echt uit gaat zien....
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Ik vind het zoooo leuk!!!!

6 opmerkingen:

Tialda zei

Oh wat kicken! Proficiat!

conny's quilts en creaties zei

Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd. Je kunt nu vast niet wachten tot het juni is.

Jos van KloskaCreAtief! zei

Wat gaaf om daarvoor gevraagd te worden. Ik ben er van overtuigd dat jouw naam ook een keer op de voorkant van een boek gaat komen, met al je mooie creaties en vaardigheden.

Het boek gaat op mijn verlanglijstje.

Bets zei

Gefeliciteerd Geweldig Super enz enz We snappen dat je heel blij bent op naar de volgende stap.

Neeltje zei

Wat leuk. Spannend!

Miriam Peeters zei

Wat leuk Alice! En ik snap je euforie helemaal ;o)