zaterdag 18 maart 2017

Knit & Knot 2017 in de Koepelhal in Tilburg

Op 17, 18 en 19 maart 2017 vormt de karakteristieke Koepelhal in Tilburg het decor van de creatieve Knit & Knot, de Brabantse brei- en haakdagen. Ik was in eerste instantie niet van plan om er naar toe te gaan zo vlak voor de Borduur- en Plotterbeurs en een enorm "to-do-lijstje" in mijn achterhoofd. Maar onverwacht sprak ik gisteravond toch af om vandaag een dag mee te gaan om te helpen bij de kraam van Leonie van Wolcafe.
De entourage van deze beurs is bijzonder, de hal heeft een boogvormig dag dat aan de binnekant wordt ondersteund door grote stalen binten. De vele grote boogvormige ramen laten het licht van buiten mooi naar binnenvallen.

Laat in de middag kon ik op mijn gemak even langs de verschillende handwerkkraampjes lopen en kwam ik een aantal leuke dingen tegen zoals de gehaakte krukjes, gevilte stenen, de met lint geborduurde schilderijen, gehaakte dromenvangers en nog veel meer..
Ik kocht twee boeken, 1 met sokpatronen met een twist en nieuwe technieken en 1 met 54 manieren om op te zetten en af te kanten. En een fuchsiaroze gemeleerde bol Schachenmayer Sadira.

2 opmerkingen:

Jos van KloskaCreAtief! zei

Een hal vol inspiratie!

conny's quilts en creaties zei

Wat een leuke beurs was dat. groetjes, Conny