zondag 26 maart 2017

Borduur- en plotterbeurs Sliedrecht 2017

Gisterochtend ging de wekker om kwart voor zes om de pont van half zeven te kunnen halen. Bestemming was "De Lockhorst" in Sliedrecht voor de Borduur- en Plotterbeurs 2017. De deuren van de zaal gingen om 7 uur open voor de standhouders om alles op te bouwen.
Het lijkt ruim voldoende tijd te zijn voordat de deuren voor de bezoekers om 9:30 uur open gaan, maar het blijft uiteindelijk toch flink doorwerken om de stand helemaal ingericht te hebben voor dat tijdstip. Maar het is weer gelukt!
Op de foto's zie je hoe de stand er uiteindelijk uit is komen te zien.
Samen met Bets en haar dochter Annemiek hebben we heel veel bezoekers op de beurs gesproken, langs onze kramen zien gaan, alles bekijken, vragen beantwoorden, praatjes gemaakt, bekenden begroet, kennis gemaakt met voor ons nieuwe borduurliefhebbers, informatie gegeven, spulletjes verkocht, tips en trucs gegeven en nog heel veel meer.
Het was voor ons weer een gezellige dag. Gelukkig konden we op het eind ook zelf nog even de andere kramen bekijken en wat benodigde inkopen doen  (nwah: nodig, nodig......­čśé­čśé?).

Na het inpakken van alle spullen en het inladen van de auto's, het leegruimen van de kramen, drinken we nog even met elkaar een kopje thee en cappucino met een stukje appeltaart om de dag af te sluiten. Dat is voor ons inmiddels een soort traditie geworden, na een lange, drukke dag.
Ik voer om 18:30 uur weer met de pont naar de overkant en was 10 minuten later thuis om samen met manlief de auto weer uit te laden.

  • Bedankt Jose en Loek Lempers voor de organisatie van de beurs, het was weer allemaal top geregeld zoals gebruikelijk;
  • Bedankt borduurvriendinnen Marja, Alida, Joke en Loes voor het uitlenen van een aantal van jullie prachtige projecten om te laten zien wat we allemaal met elkaar maken;
  • Alle bezoekers en bezoeksters van onze stand bedankt voor alle belangstelling voor de dingen die we hebben gemaakt en complimenten over de inrichting van onze kramen;
  • De deelneemsters aan de "Raad het aantal klossen-spel" (dat waren er maar liefst 4!!! dat ga ik dus ook niet meer doen.....) krijgen vanavond de uitslag te horen.
Vandaag maar aan de slag om de stapel dozen weer uit te pakken en op te ruimen, tot volgend jaar 24 maart 2018!

4 opmerkingen:

borduren Tantangara zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
borduren Tantangara zei

O. Ik heb dat niet gezien. De klossen raden... jullie hadden weer een mooie kraam.

marjolein zei

Het was leuk je weer even gezien te hebben!

Tialda zei

Heerlijk weer zo'n beurs. Fijn dathet weer een geslaagde dag was!