zondag 25 augustus 2013

Handmade Autumn Swap 2013 (HAS 2013)

Zo nu en dan vind ik het leuk om met een ruilactie (swap) mee te doen en al surfend kwam ik op de site van Dreamstuff de Handmade Autumn Swap 2013 tegen.
De uitnodiging is pakkend:
Ben jij ook zo dol op het herfstseizoen, met zijn bessen, herfstbladeren, paddestoelen en specifieke vruchten? Doen dan (weer) mee!
Ik ben inderdaad dol op de herfst met alles wat daarbij hoort:  de kleuren, vruchten, groeten, bloemen en zelfs de weernukken van de herfst kunnen mij bekoren. Moet bekennen dat ik al een grote boodschappentas vol met kalebassen en pompoenen bij een standje langs de weg heb volgeladen. Ze liggen nu al in de tuin ter decoratie.
Het Handmade van de swap houdt in dat het om handgemaakte dingen gaat en Autumn spreekt voor zich. Het maakt niet uit welke techniek je gebruikt om iets te maken, als het maar zelfgemaakt is.
Er zijn nog een aantal andere voorwaarden aan de swap verbonden, die kun je allemaal rustig nalezen op de site van Dreamstuff.
Wellicht wordt je wel mijn "swappartner"....leuk...!!

4 opmerkingen:

Dreamstuff zei

Leuk! bedankt voor de reclame, hoe meer deelnemers hoe leuker.

Corina zei

Heel erg leuk ook ik hou van de herfst, heb alleen zo weinig tijd dat ik me niet waag aan dit soort dingen hoe leuk ik ze ook vind. Wens iedereen die mee doet heel veel plezier.

Corina

Poesie Oh Hi! zei

Ja dit is zo leuk om te doen! Vorig jaar heb ik ook meegedaan en dit jaar weer :)

Anoniem zei

Leuk he! Ik heb mijzelf zojuist ook aangemeld.