maandag 29 juli 2013

Vintage kaarten

Het is nu echt vakantietijd in heel Nederland en wat een weer is het. In alle opzichten bedoel ik dan: warm en zelf ontzettend heet zomerweer met vandaag echt een enorme hoosbui met een paar rake onweersklappen. En gelukkig daarna weer mooi weer, voor zo lang het duurt....de wolken drijven ons land op Buienradar alweer binnen..
Vandaag even rondgeneusd bij Dille en Kamille, een winkel met heel veel kooksnuisterijtjes, hebbedingetjes voor in de keuken, handige keukenspullen, mooie kookboeken of zo maar voor de leuk. Ik kwam er deze nostalgische vintagekaarten tegen en keukentouw om bijvoorbeeld vlees mee vast te binden als rollade, kruidenbuiltjes mee bij elkaar te houden en natuurlijk ook heel geschikt om mee te knutselen. Helaas, de rode versie was uitverkocht, maar met deze groene en bruine kan ik ook uit de voeten. Op diverse kaarten en knutselsites zie ik hele leuke slingers op kaarten en daarvoor kun je dit touw heel goed gebruiken, komt dus best van pas.
 
De kaarten zijn echt vintage, van vroeger dus in een nieuw jasje gegoten en heel decoratief. Ze staan voorlopig in mijn kaartenstandaard te pronken.
Het wordt nog wat stiller op mijn blog, er zal zo nu en dan een berichtje verschijnen..of niet, even een vakantiestilte om op te laden voor na de vakantie, leuke ideetjes te verzamelen, uit te rusten en van de vakantie te genieten...

4 opmerkingen:

Corina zei

Leuk die kaarten.
Fijne vakantie geniet ervan.


Corina

Bets zei

Super mooi kaarten . En een hele fijne vakantie.
gr bets

Tialda zei

Fijne vakantie!!

Unknown zei

ja Dille en kamille is een toffe winkel :-)