donderdag 11 april 2013

Nog een keer met spiegeltjes borduren

Vorig jaar schreef ik al een keer over het borduren met spiegeltjes, klik voor het bericht hier. De zoektocht naar dezelfde spiegeltjes in Nederland leverde helaas niet op, we hebben ze toen in America besteld.
Maar dat hoeft niet meer: Anja van VHZ heeft de spiegeltjes in haar assortiment opgenomen en je kunt ze nu per setje van 4 bij haar bestellen of kopen tijdens de borduurbeurs in Sliedrecht.
In haar informatiebrief had ze een linkje opgenomen naar mijn berichtje over de spiegeltjes en naar het berichtje erover van Bets.
Leuk om alle gemaakte projecten met de spiegeltjes te bekijken. Ik kreeg gelijk de smaak te pakken en maakte nog een versie op een vilten omslag van een notitieblok. De omslag kocht ik kant en klaar bij de Action, maar is ook relatief eenvoudig zelf te maken, maar dat laat ik na de beurs een keer hier zien.
We nemen de geborduurde spiegelprojecten mee naar Sliedrecht, dan kun je in het echt even bekijken wat het precies inhoudt. En heb je dan de smaak te pakken, dan kun je gelijk naar de stand van Anja om de spiegeltjes aan te schaffen...

2 opmerkingen:

Corina zei

Dat is weer een mooie creatie geworden en wat fijn dat ze nu ook in Nederland te koop zijn.

Corina

simoneannemone zei

Nu je de spiegeltjes kunt kopen in Nederland kun je nog meer leuke projecten bedenken.

Deze omslag is ook weer erg leuk!

Veel succes en plezier op de beurs volgende week!