vrijdag 25 januari 2013

Friendshipswap en computerproblemen

In de afgelopen twee maanden is het nu de derde keer dat mijn computer naar de reparateur is om gemaakt te worden. Nu wordt er voor de tweede keer een nieuwe harde schijf in de computer geplaatst, die was na de eerste vervanging gelijk al weer kapot. Als ik het goed begreep werd er nu ook een nieuwe voeding in gedaan en nog wat andere voor mij onduidelijke onderdelen. Tot overmaat van ramp moet alles opnieuw geinstalleerd worden. Dat betekent dus ook weer alle software etc installeren als ik de computer kan ophalen. En dat vind ik een rotklus, maar enfin, als íe 't dan maar weer fatsoenlijk doet...
Voorlopig zit ik dus al weer ruim een week zonder...soms wel lekker, maar toch mis ik wel het een en ander waarvoor ik graag de computer gebruik. Zoals bijvoorbeeld bloggen, leuke sites afschuimen, zo nu en dan een webfeudje, borduurpatronen opzoeken en uitzoeken en ga zo maar door...Het was ook lastig mijn handen op een andere computer te leggen, manlief zijn laptop is stevig beveiligd: geen blog te bekijken :-(, dochters computer eigenlijk permanent bezet en mijn "werk"laptop is in bestelling en de andere ingeleverd....zucht....
Maar.....het huis is momenteel leeg en een computer onbemand, dus ik heb even mijn kans genomen om wat de surfen en een berichtje te plaatsen.
Een aantal weken geleden heb ik me opgegeven voor de "Friendshipswap" die is georganiseerd door Atelier Valerie. Na aanmelding kreeg ik een ruilpartner toebedeeld door Valerie en dat is Anna geworden van Anna's Wurkjes.
Afgelopen week viel er een gevulde envelop bij me op de deurmat. In de envelop vond ik de cadeautjes die Anna me toestuurde: een grijs/taupe gevuld hart afgezet met kant en een geborduurde bloem erop, een boekenleggen met twee geborduurde hartjes erop en een sleutelhanger in rode/roze tinten met ook een geborduurd hartje eraan. Een leuke kaart maakte de verrassing af.
Bedankt Anna voor de leuke "swap". Ik heb de envelop voor je klaarliggen, zodra ik weer in mijn mailbox kan om je adres op te zoeken, komt mijn pakketje naar je toe!!
Wil je nog meer bijdrages bekijken van deze "Friendshipswap" klik dan hier voor de fotogalerij met bijdrages.

3 opmerkingen:

Anna zei

ooo Alice, wat ben ik blij dit te zien, maakte me al zorgen dat het pakketje verloren was gegaan!

Fijn dat je het leuk vind, ik wacht geduldig op joou envelop.

liefs Anna.

ps mag ik je foto gebruiken, mijn camera is een beetje niet goed in foto`s maken, of zou het aan mij liggen ;)

Jos van KloskaCreAtief! zei

Kan je nagaan hoe de computer zo ongeveer standaard is geworden in het dagelijks leven! Hoop dat je snel weer alles bij de hand hebt.

Mooi verrassing van je swappartner!

Corina zei

Dat is zo vervelend hé zonder de computer, en wat een leuke dingen zaten er in de enveloppe. Hoop dat je computer problemen gauw over zijn.

Corina