maandag 20 december 2010

Kerstruil pakketje ontvangen

Enige tijd geleden zag ik op de blog van Tess een oproepje om mee te doen aan een Secret Santa kerstruil.
In het kort komt het erop neer dat je iets maakt of koopt voor een andere deelnemer van de swap, je krijgt zelf een "kerstcadeautje" van weer een andere deelnemer. Het pakketje moest uiterlijk 20 december verstuurd worden, zodat iedere deelnemer voor de kerst de cadeautjes kon uitpakken.

Afgelopen zaterdag vond ik mijn envelop in de brievenbus.
Mijn Secret Santa was Liesbet van het blog Twee Meisjes.
Het was een feestje om de envelop met prachtig ingepakte cadeautjes uit te pakken. Rond ieder pakje zat een lint met daaraan een klosje garen en een zakje met kraaltjes in bijpassende kleuren. Op het inpakpapier was een kerstboompje gestempeld, het inpakpapier paste zelfs bij de kleurtjes van het garen en de kraaltjes.
In de pakjes vond ik in willekeurige volgorde: 2 bollen wol Online in parelgrijs en anthracietgrijs, een boekje van Filati met patronen voor sjaals en mutsen, drie rolletjes kant/band (zwart broderie, wit kant en taupekleurig kant met lichtblauwe versiering erop), het stempeltje van de kerstboom, een rieten kransje met kaartje van Liesbet met daaraan nog een knoopje in de vorm van een blad.
Kortom, helemaal mijn smaak en ik was er reuze blij mee.
Bedankt Liesbet voor je tijd en aandacht bij het samenstellen van de kerstverrassing.
Mijn pakketje was al ontvangen door Janne van Huize Steen en zij had er al eerder op haar blog de inhoud getoond, ze kon zich niet inhouden..:-)
Als afsluiter ook hier wat foto's van het sneeuwlandschap in Nederland..

4 opmerkingen:

Tess zei

Oh maar zeg, geweldig cadeau!

carine zei

Wat een speciaal geschenk. Werk aan de winkel voor een nieuw jaar 2011. Vind dit leuk Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

Lida zei

Leuke pakjes, maar waar is je kerstruil?? Groetjes
Lida

Unknown zei

leuke kadootjes heb je,
groetjes Berbel