woensdag 18 augustus 2010

Na de vakantie

We zijn weer terug, zoals gezegd van een vakantie in Italie. Ruim 10 dagen waren we in Villaggio Barricata, een vakantiepark/camping gelegen in delta van de rivier Po. Een leuke ruime camping met heel veel faciliteiten op sport-, ontspannings- en entertainmentgebied. Jammer was dat we toch wel een uur in de auto moesten zitten om ergens heen te gaan en de muggen waren toch wel een kleine plaag. Maar het prachtige strand en leuke goed verzorgde accomodatie maakten uiteraard alles weer goed.
Hier, hier, hier en hier kun je nadere informatie en filmpjes vinden.
Voorafgaand en aansluitend aan de vakantie in Italie waren we op ons eigen stekje op de Vlinderhoeve te vinden. Al met al 3 ontspannende weken vakantie gehad, weinig creatiefs te melden....
Bij terugkomst gelijk een domper: internet en telefoon lagen eruit en er moest een monteur van Ziggo langskomen. Gelukkig was alles snel weer verholpen en kunnen we weer internetten en bellen (was anders een drama geweest zonder MSN, Hyves, Youtube etc etc met een puber van 13 thuis....).

Nog een weekje voordat school en werk weer tot de realiteit van alle dag behoren...

2 opmerkingen:

simoneannemone zei

fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad! Camping ziet er gezellig uit.

En helemaal herkenbaar hoor! Onze pubers (13 en bijna 15) wilde ook meteen internetten toen we thuiskwamen. Waren we toch maar een week weggeweest!

Saskia

Anoniem zei

Hoi je was er weer. Fijn we hebben je gemist.
Heerlijk dat jullie het fijn hebben gehad.En we hebben gauw weer contact. Want ik heb een heel goed idee denk ik.gr bets