zondag 31 januari 2010

Hoofd in de gordijnen

Dochterlief wilde dolgraag haar kamer "gemetamorfoosd". Want als je een tiener wordt en ook nog eens geen "meisje" meisje, dan kan een kamer met roze accenten echt niet meer. Dus vorig weekend op naar Ikea in Utrecht, want daar was het koopzondag.
Om de keuze van de verandering te bepalen zijn we begonnen met het uitzoeken van gordijnstof. De keuze viel op de stof Majken van Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg. Daarna was het makkelijker om de bijbehorende accessoires erbij te zoeken en verf te laten mengen.
Dus afgelopen week heb ik inderdaad met mijn hoofd in de gordijnen gezeten. Dat was niet alles, er moesten veel, heel veel kussentjes komen voor op het bed en we hebben een memobord voor boven het bureau gemaakt. We hebben elk vrij uurtje besteed, maar het resultaat vinden wij en nog belangrijker dochterlief erg geslaagd:


Nu ligt er nog stof om de twee zitzakken opnieuw te bekleden in zwart en oranje en nog twee kleine gordijntjes voor een bovenraampje naar de gang. Hoeft niet echt veel werk te zijn....

1 opmerking:

Nanny zei

Hee Alice,
Heb je blog uitvoerig bekekn en je hebt weer hele mooie projecten gemaakt. Je blijft een bezige bij hoor. Ga zo door en dat zal ongetwijfeld en veel succes er mee.
groetjes Nanny(die bij 33.graden aan het borduren is.