maandag 28 september 2015

Granny strependeken ~ CAL 2015 ~ helemaal klaar

In 2014 ben ik enthousiast begonnen aan het haken van de CAL 2014: de strependeken. Helaas, dit haakproject kon me niet  boeien en na ongeveer 20 weken heb ik er de brui aan gegeven (klik hier).Begin van dit jaar heb ik het project tot dan toe, helemaal uitgehaald om met het garen mee te gaan haken aan de CAL2015: de granny strependeken (klik hier)
Alle weken van de CAL 2015 zijn sinds half september gepubliceerd. Ik liep door vakantie en het bijbestellen van een aantal bollen garen iets achter. 
Dit weekend heb ik de laatste rand aan de deken gehaakt. Er was keuze uit twee verschillende randen: een bolletjesrand of een geschulpte kantrand. Ik koos voor de laatste rand, die vond ik mooi passen bij de gekozen begingranny. 
Met heel veel plezier heb ik deze deken gehaakt. De verschillende steken die variatie en afwisseling brachten bij het haken, geven een mooi resultaat. 
De deken heeft een plaats op de bank in de caravan op de camping gekregen. Als het ietsje frisser is buiten, zal er met heel veel plezier onder deze deken gekropen worden. 
Gebruikt garen: Katia Planet
Gebruikte naald: 4,5 en  5 mm haaknaald
Gebruikte hoeveelheid garen: moet ik nog even wegen.....
Afmeting deken: ongeveer 2 x 2 meter 

6 opmerkingen:

Jos van KloskaCreAtief! zei

Prachtig eindresultaat en wat heb je een mooie kleurencombinatie gebruikt!

Terray zei

Ik vind hem prachtig geworden! Mooie kleurencombinatie.
Groetjes Tertia

Bets zei

Gaaf breng je hem vrijdag mee?

Margaret zei

Echt een prachtige deken. Mooie kleuren heb je gebruikt en de rand past er echt goed bij. Nu op de kille momenten lekker genieten van de deken.

Groetjes, Margaret

Liz zei

Heel mooi geworden!! Ik zit al een paar maanden in week 20, haha. Hopelijk komt de zin om hem af te maken nog een keer terug. Ik heb nooit zo'n lange adem als het om grote haakprojecten gaat. Jouw deken is echt schitterend!

Corina zei

Het is een hele mooie deken geworden.
De kleur combinatie is ook weer erg mooi, hier ga je zeker veel plezier van hebben.

Corina