maandag 27 december 2010

De enveloppen van de kerstruil

Ik ben een dag te laat, maar ik zou Gea van Opoe's Nieuwtjes vreselijk te kort doen als ik de inhoud van de twee enveloppen die ik van haar ontving voor de kerstruil, niet hier zou laten zien. Dus bij deze de foto's van een geslaagde kerstruil.
Als eerste ontving ik een briefje van Gea dat de enveloppen met de cadeautjes voor de kerstruil onderweg waren, maar dat ze haar brief die erbij had gemoeten vergeten was toe te voegen door de perikelen met de postbode. Dus ik kon me vooraf al verheugen op het ontvangen van twee enveloppen met inhoud.
En de verwachting werd zeer goed waargemaakt, ik heb heel veel plezier gehad met het uitpakken van de ingepakte cadeautjes, met de letter erop gestempeld op een stukje kaaslinnen.
Gea heeft zelfs meerdere dingen zelf gemaakt en met veel oog voor detail. Een theemuts, een engel die een zakje vormt en 3 ornamentjes om op te hangen. Als klap op de vuurpijl zat er ook een krijtpen met verschillende kleuren stiften en puntenslijper bij, omdat iemand die veel met lapjes werkt hier altijd iets aan heeft.
Ik was er reuze blij mee en alles heeft een leuk plekje in huis gevonden gedurende de feestdagen.

Gea: bedankt voor de leuke spulletjes en aandacht en tijd die je eraan hebt besteed.

Mijn pakketje ging richting Belgie, de ontvangster heeft geen blog, daarom hier maar een foto van de inhoud van de envelop.

3 opmerkingen:

Moois van mie zei

toch tof hé, misschien doe ik volgende keer ook wel mee !

katrien zei

Leuke pakjes heb je ook gekregen,geniet ervan.

simoneannemone zei

Leuke cadeautjes heb je gekregen!

Saskia