zaterdag 5 december 2015

Engelen in kruissteek ~ Alice's Design

Zo nu en dan waag ik me aan het maken van mijn eigen borduurpatronen voor de borduurmachine. Deze engelen in kruissteek zijn al wat ouder, maar heb ik hier nog nooit eerder laten zien.
Er zijn drie verschillende ontwerpen: een engel alleen, twee engelen bij elkaar en een engel met alfabet.
De patronen zijn allen in de vorm van een hart. Ik borduurde de harten op vilt in twee kleuren, voor elk van de harten koos ik een andere kleurcombinatie.
Aan de achterkant maakte ik ook een vilten achterkant, deze naaide ik met doorzichtig garen aan de voorkant van het geborduurde patroon. Bij het op elkaar naaien stopte ik aan de bovenkant een dubbelgevouwen lintje tussen de voor- en achterkant. Met een kartelschaar heb ik het randje geknipt, wel even oppassen dat je het lintje niet doorknipt met de kartelschaar.
Je kunt de harten gebruiken om er een geurzakje in te doen voor bijvoorbeeld in de badkamer, in de linnenkast of op het toilet, als decoratie in huis of als versiering in de kerstboom, etc etc...
De patronen van de engelen zijn bij mij te koop.
Engel alleen: 3,00 euro
Twee engelen samen: 3,00 euro
Engel met alfabet: €3,00 euro

Wil je alle drie de engelen bij elkaar, dan betaal je € 6,00 totaal

Als je een of meerdere patronen van de engelen bij me wilt bestellen, stuur me dan een emailbericht (mijn mail adres vindt je in de rechterkolom) of laat een berichtje onder deze blog voor me achter.


3 opmerkingen:

simoneannemone zei

Wat haal je toch veel uit je borduurmachine.
Ook dit is weer zo leuk.

Saskia

Corina zei

Mooi geworden.

Corina

Peggy zei

Graag alle drie de patroontjes in PES voor mij
Dan gaan ze nog mee in mn kerstguirlande dit jaar