zaterdag 19 december 2015

Borduurclubs en projecten

Bets en ik hebben al zo'n twee en een half jaar twee borduurclubjes. We komen elke maand een keer bij elkaar en gaan dan een project of techniek met elkaar maken. Met zo'n 12 tot 14 dames vermaken we ons met onze borduurmachines en de dingen die we maken uitstekend.
De afgelopen maanden hebben we heel wat projecten gezien die gemaakt zijn door de dames. Zo leuk om elke maand te zien wat er wordt of is gemaakt. Ik laat jullie graag het een en ander zien van de afgelopen weken:

We hebben nog een paar plekjes vrij. 
Mocht je met ons mee willen doen, dat zou kunnen vanaf januari 2016. Stuur me een mailtje (mailadres vindt je in de kolom aan de rechterkant bovenaan) of laat een bericht achter onder dit blogbericht. 


5 opmerkingen:

Margaret zei

Wat worden er in jullie borduurclubs mooie dingen gemaakt. Zo geven jullie elkaar nieuwe inspiratie. En natuurlijk gezelligheid als jullie samen komen.
Er gaan vast mensen uit jullie omgeving met plezier aansluiten bij jullie clubs.

Groetjes, Margaret

Tinneshobbyworld zei

Prachtige creaties die mij prikkelen om er direct aan te beginnen. Prachtige foto's! Moet heel leuk zijn zo'n bijeenkomsten gewoon al om van elkaar inspiratie op te doen en de gezelligheid. Jammer dat ik zo ver woon.

Lieve groetjes, Tinne

Jos van KloskaCreAtief! zei

Wat heerlijk om elkaar zo te kunnen inspireren en nieuwe dingen te leren! En het is vast ook nog eens heel gezellig.

simoneannemone zei

Heel inspirerend om zo met elkaar bezig te zijn met je hobby, en dat kun je wel zien aan de werkstukken.

Saskia

DagelijkseOnzinDingen zei

Wat een mooie foto's van prachtige werkstukken. Wat lijkt me dat gezellig zo'n clubje vrouwen allemaal bezig met mooie dingen maken. Jammer dat ik te ver weg woon, maar via je blog kan ik wel meegenieten van al dat moois. Fijne feestdagen. Groetjes van Annemarie