zondag 18 november 2012

Deurstopper - deel 4

De derde bijeenkomst van de borduurclub in Lekkerkerk stond in het teken van.......deurstoppers. Het is zo'n leuk project om te maken met borduur- en naaimachine, het blijft leuk om te zien wat een varieteit in de verschillende uiltjesdeurstoppers ontstaat.
Op de foto's zie je de resultaten of vorderingen van de borduurclubleden van afgelopen vrijdag. Naast de uiltjes werd ook gewerkt aan een huisjesdeurstopper, een kattendeurstopper en een hondentochtstrip voor de deur. Ik werkte aan iets anders, wel in dezelfde trend, maar daarover in een later bericht meer!
Er komt nog 1 afsluitende blog over de deurstopper als alle gemaakte deurstoppers de volgende bijeenkomst van de borduurclub bij elkaar op de foto gezet worden.
De patronen van de deurstoppers vindt je bij Inspiration Mutz.
Vanmiddag was het bijna windstil met een waterig zonnetje, het leverde dit plaatje van een mooie wolkenlucht op. De jonge stiertjes genoten ook van het mooie herfstweer, ze kunnen gelukkig nog buiten blijven lopen...........

3 opmerkingen:

Corina zei

Ik vind ze zo leuk hé die uiltjes, en al die ander deur stoppers. Het was vanmiddag heerlijk hebben zelfs een rondje gedaan.

Corina

Bets zei

Hoi Alice,

Ja die deurstoppers blijven erg leuk.
En ook het weer was heerlijk vanmiddag. Wij hebben eerst voordat we naar mijn schoonmoeder gingen een rondje gedaan met dribbel. Even genieten nu het nog kan.

gr bets

Unknown zei

Love the house! Very nice and neat details. The owl looks awesomely handsome! :)
Take care