dinsdag 10 april 2012

Uiltjes gemaakt

Ik ben nog steeds druk met de voorbereidingen voor de Borduurwereldbeurs in Sliedrecht aanstaande zaterdag. Net zoals Bets realiseer ik me dat er altijd dingen blijven die ik had willen doen vooraf, maar gewoon niet lukken om op tijd af te hebben. Toch denk ik dat we genoeg hebben om te laten zien en uit te leggen.
Afgelopen week maakte ik een 20-tal gehaakte uiltjes om te verkopen.
De uiltjes gaan 4,50 euro per stuk kosten (exclusief eventuele verzendkosten) en zijn uitgevoerd in verschillende kleurcombinaties. Ze zijn ongeveer 6 a 7 cm groot en kunnen bijvoorbeeld als sleutelhanger gebruikt worden, ze hebben aan de bovenkant een ophanglusje.
Mocht je geinteresseerd zijn in een uiltje, laat het me dan weten door een reactie te plaatsen bij dit bericht of door me een email te sturen. Mijn mailadres vind je aan de rechterkant van mijn blog. Op de foto's heb ik per uiltje een nummer gezet, mocht je een bepaalde kleur willen reserveren, dan kan dat. Ik heb geen tijd om nu nog voor de beurs uiltjes erbij te haken, deze neem ik dus zaterdag mee om te verkopen, tenzij vooraf gereserveerd.
Ook voor deze uiltjes heb ik een aparte pagina gemaakt, bovenin mijn blog vindt je een apart tabblad dat je kunt aanklikken.
Nog een paar dagen voor 14 april. Als je naar de borduurbeurs komt, zou ik het erg leuk vinden als je even bij ons komt kijken en gedag komt zeggen.

6 opmerkingen:

Tialda zei

Wauw je bent druk bezig geweest! Lief die uiltjes ;-)
Veel plezier op de borduurbeurs, weet nog niet of ik ga. Het is zo'n eind weg!

My Home Sweet Homemade zei

Wauw, dat zijn er veel! En allemaal even leuk!
Groetjes Elly

Trudy zei

Wat een leuke uiltjes zeg!!

Jos van KloskaCreAtief! zei

gewoon al kijken naar die uiltjes maakt je zo blij!!

JETS-design zei

ik heb ze zien hangen. Wat waren ze leuk en ook zo enorm leuk om alles eens in het echt te zien. Enorm leuk en vooral mooie dingen maak je!!!

laydilyke zei

Love these owls. So cute. And your wool eater blanket is gorgeous. I just became your 100th follower!!
Congrats
Crochetapy