zaterdag 26 mei 2018

Boekpresentatie Workshop Fair Isle Haken van Natasja Vreeswijk

Fair isle is een bekende (in)breitechniek, maar je kunt deze techniek ook haken.
Natasja Vreeswijk legt in haar nieuwe boek Workshop Fair Isle Haken uit hoe je deze haaktechniek onder de knie krijgt aan aan de hand van een duidelijke uitleg met foto's en twee bijbehorende filmpjes.
Het grootste deel van het boek staat vol met 15 patronen voor homedecoraties met mooie geometrische vormen in vintagestijl die passen in elk interieur. Natasja gebrukt als basis de kleuren zwart-wit gecombineerd met pasteltinten.
Je kunt de eenvoudig leesbare patronen een op een overnemen of je eigen kleurencombinatie erop loslaten. Van woondeken, kussens in allerlei vormen en maten, plantenmanden, wandhanger tot items voor de babykamer.
Ik was vandaag aanwezig bij de boekpresentatie en kon de projecten nu allemaal zelf bekijken. Ze hebben allen een eigentijdse, moderne uitstraling en inderdaad heel makkelijk aan te passen naar je eigen smaak of interieurkleuren.


Dit keer heb ik een kleine bijdrage geleverd aan het boek, het proefhaken is nog niet af, maar vordert gestaag. Leuk om mijn naam weer te zien staan.
De goodiebag die ik meekreeg van Natasja was gevuld met allerlei leuke hebbedingetjes en natuurlijk ging het boek met een persoonlijk woord van Natasja ook mee naar huis.
Je kunt het boek hier (klik) bestellen om ook aan de slag te gaan met de leuke patronen en projecten.
En wow, wat vind ik de poef ontzettend leuk...... 😉

1 opmerking:

Terray zei

Wat een mooi boek is het geworden he.
Alleen jammer dat ik je niet heb gezien tijdens de boeklancering. Ik was trouwens aangenaam verrast dat mijn naam ook bij het dankwoord staat *U*
En nu lekker verder haken he ;-)
Lieve Haakgroetjes
tertia