vrijdag 28 september 2012

Weer opgeruimd en ingericht

Na een weekend en een paar dagen daarna stevig doorklussen, kan ik nu mijn opnieuw ingedeelde hobbykamer laten zien. Ik had eerst onder de dakkapel de houten kastjes staan met daarop mijn lock-, cover en naaimachines met aan de andere kant van de kamer een tafel voor mijn borduurmachine.
Het staan bij de machines vond ik eigenlijk niet zo'n hele fijne optie en ik wilde de bergruimte die ik echt nodig heb, anders indelen.
Dat is prima gelukt en voor ons gevoel is het lichter geworden, heeft meer opbergruimte en aan de nieuwe, brede werktafels kan ik alle kanten op.
Veel ruimte om aan te hobbyen en veel opbergruimte voor al mijn garens en alle andere frutsels en knutsels die ik altijd wel weer eens kan gebruiken ... :-)
En bij haar keek ik dit geweldige opruimidee af voor al mijn kantjes en bandjes, nu zo voor het grijpen:

7 opmerkingen:

Maria zei

O wat een heerlijke plek om lekker creatief bezig te zijn, het ziet er allemaal erg netjes uit.Leuk idee die bandjes op een kaart,erg overzichtelijk.
Ik ben ook bezig van een rommelkamer een hobbykamer te maken...maar het is enorm veel werk en o wat bewaar ik veel spullen!
Liefs
Maria

Sannalin zei

O wat ben ik jaloers op zo'n mooie werkplek! heerlijk hoor! daar kom je niet meer vandaan, heb je ook een hoekje voor je man hihihi

Bets zei

Mooi geworden manlief heeft zijn best gedaan .
gr bets

Jos van KloskaCreAtief! zei

Wat heerlijk om je werkplek zo te zien, daar ga je vast weer heel wat uurtjes doorbrengen!!

simoneannemone zei

Mooi, zoals je je werkplek helemaal opgeknapt hebt. Het ziet er allemaal praktisch maar ook gezellig uit.

Ik wens je heel veel creatieve uurtjes op je werkplek toe.

Saskia

Corina zei

Dat ziet er mooi en gezellig uit en inderdaad lekker veel berg ruimte gecreëerd. Vind je klosjes carrousel ook erg leuk. Hier zul je veel creatieve uurtjes door brengen.

Corina

Geri Meftah Art zei

Dat ziet er prachtig uit. Het lijkt me heerlijk om hier aan het werk te gaan.