maandag 17 september 2012

Klussen en herinrichten

Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd om mijn "hobbykamer" anders in te delen en had daar al enig denkwerk aan verricht hoe ik het wilde hebben. Twee weken geleden opperde ik het idee voorzichtig bij manlief. De eerste reactie was: "Alweer?" De kamer is al jaren en jaren zoals hij was, dat was ietwat voorbarig...
Afgelopen weekend werden mijn plannen in razendtempo gerealiseerd, zie de puinhoop die dat opleverde op de foto's. Deze week nog wat tijd reserveren om op te ruimen, uit te zoeken en nog wat slimme opbergers bij Ikea te scoren. Dan kan heb ik meer werkruimte om te hobbien met al mijn spulletjes om me heen...Foto's van het resultaat laat ik natuurlijk hier dan zien.

5 opmerkingen:

poetsie zei

Heel herkenbaar, succes met jouw nieuwe indeling, zal een hoop rust geven. :)

Bets zei

Oh erg he al die rommel. Maar straks zal je blij zijn dat je hebt doorgezet.Gr bets

Marian zei

Ha ha, jij hebt straks lekker veel ruimte...en jij bewaart ook alles zie ik wel ;)en ach..straks weet je weer wat je allemaal hebt, en ben je nadien alles weer kwijt, omdat het niet meer op zijn vertrouwde plekje ligt :)

Corina zei

Het is toch ook altijd eerst een rommel wil het zo worden als dat je het hebben wilt. Maar als alles straks weer een plekje heeft is het des te fijner.

Corina

klussen zei

Ik denk dat je het aan manlief overliet zal de nooit wat gebeuren. Tenminste dat is hier het geval, ze hebben een beetje aanmoedeging nodig.
Gr, Anja