donderdag 24 februari 2011

Award en gehaakte blokken

Ik werd vandaag aangenaam verrast door Yvonne Crea van 100% Crea, ze heeft mij de Liebster Blog Award gegeven. Hier lees je wat meer over de achtergrond en bedoeling van deze award.
Dit is de eerste blogaward die ik heb gekregen vanaf de start van het bloggen en ik moet bekennen dat ik niet goed wist hoe ik daarop zou moeten reageren als het me zou gebeuren. Met name de awards waarbij er nogal wat van je verwacht wordt (noemen van bijvoorbeeld diepste gedachten of geheimen, dingen die niemand van je weet etc) en het doorgeven van een award aan anderen, ik zag er nogal tegenop. Maar ik vind het eigenlijk wel ontzettend leuk dat ik de award heb gekregen en dat mijn stukjes met plezier worden gelezen en gevolgd.
Dus in eerste instantie Yvonne, maar ook alle 41 volgers van mijn blog en alle andere lezers: bedankt!

En dan nu de moeilijk opgave om de award door te geven aan 4 andere bloggers:
- Jos van Creabh: Jos maakt lingerie en sinds enige tijd heeft ze ook een passie voor tassen. Op haar blog schrijft ze over haar vorderingen op het creatieve vlak en vult de berichten aan met prachtige fotocollages;
- Diana van Poetsie Lingerie: Diana maakt lingerie met verrassende ontwerpen, toepassingen van materialen en ideetjes;
- Carolyn van Diary of a Sewing Fanatic: Carolyn is verslaafd aan het naaien van haar eigen garderobe, kopen van nieuwe stoffen en fournituren. Ze beschrijft het proces vanaf het ontwerp tot aan het uiteindelijke resultaat boeiend en met de nodige humor met name als het gaat over haar "plus size features";
- Saskia van Simoneannemone: Saskia maakt graag zelf lingerie en in een tempo dat ik haar momenteel zeker niet nadoe. Daarnaast verteld ze op haar blog over de dingen van de dag, haar gezin of andere leuke voorvallen.

Na de beurs moet ik altijd even acclimatiseren, opruimen en met name het creatieve proces moet weer even op gang komen. Voor wat betreft de werkjes op de bank onder het tv kijken, ben ik even overgestapt van breien naar haken. Dit hangt aan de haaknaald:
Tot nu toe 6 van de 25 benodigde blokken gehaakt, moet toch voor het voorjaar af kunnen zijn...

4 opmerkingen:

Jos van KloskaCreAtief! zei

Dank voor de award Alice! Ik ga van het weekend eens bedenken aan wie ik 'm doorgeef, wie ook in het zonnetje gezet mag worden!

simoneannemone zei

Wat leuk dat ik een award van je heb gekregen.

Ik ga misschien helemaal tegen de spelregels in maar ik geef hem ook aan jou terug! Verheug me altijd weer op je berichten en creaties.

Saskia

poetsie zei

Gefeliciteerd met de blogaward.Ik lees jouw berichten erg graag. Jij bent zo veelzijdig.
En bedankt voor het doorgeven aan mij, ben vereerd! Ik zal eens gaan nadenken aan wie ik hem door ga geven. groetjes Diana

Anoniem zei

Ziet er weer prachtig uit ben benieuwd naar het ein resultaat. gr bets