zondag 26 februari 2017

Voorbereidingen Borduur- en Plotterbeurs Sliedrecht

Over 4 weken staat de volgende Borduur- en Plotterbeurs in Sliedrecht op de planning. Om exact te zijn op zaterdag 25 maart a.s. Samen met Bets en haar dochter ben ik ook weer aanwezig op de beurs met twee kramen. Klik hier en je vindt alle informatie over de beurs, de standhouders, de locatie en nog veel meer. 
Dat betekent wel dat de komende weken in het teken staan van voorbereidingen voor de beurs. We willen natuurlijk graag dingen laten zien die we gemaakt hebben en ook verkopen. Ook de spullen die mee moeten om de borduurmachine te laten borduren op de beurs worden al bij elkaar gezocht, stickers gemaakt, lijsten uitgeprint, labels en bordjes geprint en gelamineerd, visitekaartjes gemaakt en nog heel veel kleine klusjes staan op mijn "to-do-lijstje" voor de komende weken. Daarbij gaat werk gewoon door en ook de borduurclubs die nog gepland staan, vragen de nodige voorbereidingen.
Op mijn hobbykamer staan inmiddels wat boxen klaar om gevuld te worden met de spullen die ik mee wil nemen en ben ik druk bezig om nog dingen te maken om te laten zien en verkopen.
De komende weken zal ik hier daar niet veel van laten zien, dan blijft het nog nieuw voor de bezoeksters van de borduurbeurs om te bekijken, Natuurlijk komen dan na de beurs wel de berichten over de gemaakte dingen en gebruikte technieken.
De foto's die je bij dit bericht ziet, zijn geven dus een kleine "sneakpeak" van de projecten die op de beurs te zien en kopen zijn.

Kom je naar de Borduur- en Plotterbeurs in Sliedrecht op 25 maart a.s.? Leuk als je bij onze kramen komt kijken, een praatje komt maken, vragen komt stellen en wellicht iets kopen?? We staan op ons vertrouwde plekje in de sporthal, als je binnenkomt, rechts in de hoek....

Verder gaf ik begin januari aan dat er wellicht iets nieuws op mijn pad was gekomen. Kort daarna hoorde ik dat het ook echt heel concreet werd en kon ik aan de slag. Helaas, ook daarover kan ik niet meer vertellen of laten zien. De deadline voor dit project is 14 maart a.s., Dat gaat lukken, ik ben met dit project in de afrondende fase. Het wordt leuk en ik vind het reuze spannend.....Zodra ik er meer over kan vertellen, ga ik dat ook echt doen. Maar noteer 6 juni a.s. maar vast in je agenda...😃😃😃
Het rainbow Hygge pakket en de deken in wording voor dochterlief moeten dus even wachten....

4 opmerkingen:

Tialda zei

Drukke voorbereidingsweken dus! Succes ermee en een fijne beurs toegewenst. Daarna zullen we de creaties wel voorbij zien komen!

marjolein zei

Hoop dat je goed verkoopt en veel plezier hebt!

simoneannemone zei

Spannende en drukke weken in het vooruitzicht.
Veel succes en plezier met al je plannen en de beurs.

Crea-roosje zei


sukses met de voorbereidingen!
Ik heb de datum genoteerd want ik hoop ook te komen op de beurs!
Dus we hopen tot ziens!
groetjes Esther