donderdag 5 juli 2012

Meer variatie....

Vorig jaar juli startte Saskia van de blog SimoneAnnemone met de uitdaging om Elke Maand een Kledingstuk te maken uit de stapels patronenboeken die we verzamelen door de tijd heen. Leuk initiatief waar ik ook daadwerkelijk aan mee ben gaan doen. Deze week blikte Saskia terug op haar gemaakte kledingstukken en plannen voor de komende maanden, het berichtje daarover vind je hier (klik).
Terugkijkend op mijn bijdrages voor deze uitdaging heb ik vanaf juli vorig jaar niet alle maanden een kledingstuk gemaakt en laten zien, maar vanaf februari van dit jaar zit de voortgang er lekker in. Voor deze maand juli ben ik nogmaals met een blouse bezig, maar de volgende maanden wil ik toch meer variatie in de te maken kledingstukken brengen.
De stapel met patroonbladen ligt naast de bank om door te kijken en leuke modellen voor de komende maanden uit te zoeken, die zie je op de foto's. Maar daarbij valt wel op dat mijn keuze heel vaak op tops, jurken en tunieken valt.
Dus heb ik me voorgenomen om meer nadrukkelijk naar leuke broeken en rokken te gaan zoeken en dan de ene maand een kledingstuk voor de "bovenkant" te maken en de andere maand voor de "onderkant".
Wordt vervolgd....

3 opmerkingen:

Bets zei

Geweldig we gaan het op de voet volgen met die plannen van jou.
gr Bets.

Corina zei

Dat ziet er veel belovend uit zie er een staan die ik gemaakt heb en een die ik ook nog wil maken. Wat je al gemaakt hebt vind ik ook erg leuk om terug te zien.

Corina

simoneannemone zei

Leuk om zo te zien wat je in het jaar gemaakt hebt voor de uitdaging.

Jouw "uitbreiding" van de uitdaging is ook goed bedacht. Misschien dat ik dat er ook nog aan ga toevoegen.

Saskia