vrijdag 26 februari 2010

Terug

Long time, no see....
Het was een enerverend weekje op de huishoudbeurs: druk, gezellig en op het laatst vermoeiend, maar wel erg leuk.
Hier vindt je filmpjes met impressies hoe het was op de 65e Huishoudbeurs.
Wij stonden in hal 7, de Amstelhal, vlak bij de stand van SBS6, dus we hebben regelmatig kunnen kijken bij de optredens die daar werden verzorgd door veel verschillende BN'ers. Sommige vielen erg tegen, maar Wesley (de winnaar van Popstars) zong erg goed.
Hieronder zie je mijn "werkplekje" met verschillende borduur- en naaiprojecten om te laten zien.
Linksonder hoe het eruitziet voordat de deuren werden geopend, rechts een foto van erna:

Als het niet zo druk is, heb ik altijd wat dingen mee om te maken. Geen grote projecten, dat gaat gewoon niet, maar kleine werkjes gaat tussendoor soms prima. Deze keer heb ik een lingeriesetje ("Delfts blauw") gemaakt, een bh met 3 slips.De materialen voor deze set kocht ik bij haar, het kant is tulekant en niet rekbaar. De bh is dit keer zonder maagband. De ondercups heb ik niet verstevigd omdat het kant al niet rekt. Op de foto's zie je de twee variaties slips die ik heb gemaakt, de rechterversie twee maal.
Verder maakte ik ook deze kip en haan, als voorbereiding voor de borduurclub met als thema Pasen volgende week:
Het patroon is van Cotton Ginny's en is leuk om te maken van restjes stof en/of vilt die je nog hebt liggen. Er staan op haar site leuke patronen van o.a. dieren, schorten, tassen en nog veel meer..
Als uitsmijter een foto van de bloeiende amaryllis die ik voor kerst had gekregen, hij is prachtig op het moment. Morgen ga ik met 9 andere dames van de borduurclub de lockworkshop volgen van Leonie van Avenir Mode, later daarover dus meer..

1 opmerking:

Jos van KloskaCreAtief! zei

wat heb je toch een heerlijke baan. Op een beurs staan en ondertussen een mooi lingeriesetje maken voor jezelf!
Die kip & haan zijn ook enig