woensdag 5 september 2018

Kookclub augustus en september 2018

In de maand augustus hebben we met de kookclub altijd een andere invulling. Het is dan "happen-en-trappen-dag". In plaats van de eerste dinsdagavond van de maand, is deze dag op de eerste zondag in augustus.
We fietsen dan met elkaar van huis naar huis en bij degene waar we op bezoek zijn verzorgd koffie en thee met wat lekkers in de ochtend, de volgende hapjes tussendoor, bij de volgende hebben we geluncht en bij de laatste zaten we heerlijk in de tuin onder de fruitbomen en hadden we met elkaar een maaltijd laten komen van de chinees.
Het was heerlijk weer die dag, zo rond de 25 graden, dus ideaal voor de fietstocht door de Krimpenerwaard. Bij elkaar fietsten we zo rond de 50 kilometer die dag en kom nog steeds op fietspaden door de polder van het Groene Hart waar ik nog nooit eerder ben geweest. 

Afgelopen dinsdagavond hadden we de kookclub van de maand september en hebben we weer gekookt en natuurlijk met elkaar opgegeten.
Het menu bestond uit (klik op de naam van het gerecht en je vindt het recept):

Hieronder zie je hoe de gerechten er op ons bord uitzagen. Wellicht overbodig, maar het was een heel erg geslaagd menu van kok Bep. 

Geen opmerkingen: