zaterdag 28 december 2013

Unikat 2013

Vorig jaar december heb ik mezelf een abonnement cadeau gedaan op de Unikat des Monats van Tausendschon. Elke maand ontving ik een handgeverfde streng sokkenwol in een unieke kleurencombinatie. Met veel plezier heb ik elke maand het pakketje ontvangen en verwachtingsvol uitgepakt, het was elke keer weer een verrassing welke kleurcombinatie het die maand zou zijn.
Door het jaar heen varieerde de kleurencombinaties, vaak aangepast aan het seizoen of de maand van het jaar. Ik heb met veel plezier de pakketjes ontvangen, geopend en meestal sokken van het toegestuurde garen gemaakt.
Op de foto's zie je wat ik per maand heb ontvangen en wat ik ervan heb gemaakt. De strengen van december (je krijgt in december een extra verrassingsstreng) moet ik nog iets van maken, wordt vanavond op de pennen gezet.
Voor volgend jaar heb ik weer een abonnement genomen, maar nu op "die Wilde". Dit zijn de wildste Unikaten van Tausendschon, deze zijn altijd bont, nooit toon op toon en geven altijd extreem veel plezier bij het breien. Ik ben benieuwd....

5 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Tof om van de bol telkens een paar sokken te maken
en ze zijn iedere keer zo mooi!
Ik wens jou en je familie een gelukkig, gezond & creatief 2014!
Lieve groetjes, Valerie ♥

Amarins zei

Waaaaauw wat een verwennerij, prachtige garen in zulke mooie kleuren.
Fijne jaarwisseling en tot horens, liefs, Amarins

Corina zei

Dat is een hele mooie collectie geworden. Ben benieuwd naar het komende jaar wat voor moois er allemaal voorbij gaat komen.
Heel gelukkig, gezond en creatief 2014.

Corina

Neeltje zei

Wat een mooie kleurenpalletten zijn dit. Lijkt me heerlijk wegbreien. Vele plezier met je nieuwste abonnement. Dat deze maar net zoveel plezier mag geven.

NEeltje

Jos van KloskaCreAtief! zei

elke maand een feestje wanneer de postbode weer langs komt! mooie sokken heb je gemaakt