dinsdag 10 september 2013

Wat kun je nu kopen voor € 8,10..??

Dat was een hele boodschappentas vol met allerlei leuke spulletjes.
Ik vind het snailmailen zo leuk dat ik ook op zoek ben naar van alles en nog wat om mee te sturen in de pakketjes. Nu was ik al een fan van kringloopwinkels, alleen mijn "zoekgebied" is uitgebreid naar kinderspelletjes voor leuke kaartjes e.d. en de boekenhoek voor boeken met mooie platen om te gebruiken voor enveloppen en versierselen.
De € 8,10 gaf ik uit aan:
2 boeken: een met mooie dierenplaten en de andere over dorpen in Nederland. Leuk om mee te sturen naar iemand die in juist dat dorpje woont.
In dit bericht (klik) van De Postfabriek kun je lezen wat je allemaal met de boeken en afbeeldingen kunt doen.
memory -, lotto - en kwartetspelletjes: kaartjes met Niels Holgersson, Nijntje, allerlei dieren, alfabetten en nog veel meer leuke afbeeldingen.

Voor het maken van allerlei maten en vormen enveloppen zijn diverse mallen op het internet te vinden. Ik kocht echter een set enveloppenmallen bij PostpapierEnZo. Het uitpakken van de doos alleen is al een feestje, wat was het allemaal mooi verpakt. (deze hoorde helaas  niet meer bij die € 8,10)
 
 Bovendien vond ik vorige week nog een envelop van Alexandra in de brievenbus. Mooi versierd, de spulletjes leuk verpakt en allemaal leuk om te krijgen.

In de kleinere envelopjes vond ik zelfgemaakte labeltjes, magneetjes, kaartjes, een versierd notitieboekje, zo leuk.
Bedankt Alexandra voor het leuke pakket.

3 opmerkingen:

Dreamstuff zei

Heel veel dus, als je slim inkoopt

Poesie Oh Hi! zei

Jij hebt goed ingeslagen zeg! Daar kun je wel even mee vooruit denk ik zo. Erg leuk!!

Unknown zei

Wat een wonderlijke spullen voor zo weinig geld!