zaterdag 23 maart 2013

Paastaart en hightea

Vorig jaar december bestond de borduurclub in Gouda 5 jaar en om dat te vieren zijn we met elkaar een dagje uit geweest. Met 14 dames hebben we dit keer geen enkele borduuractiviteit ondernomen, maar hebben we in de ochtend een taart versierd en 's middags met elkaar van een high tea genoten.
De voorgebakken biscuittaart werd in 3 delen gesneden, besmeerd met jam en botercreme of slagroom en daarna bekleed met marsepein. Vervolgens hebben we toch onze creativiteit de vrije loop kunnen laten, de taart werd vervolgens versierd met allerlei marsepeinen figuren en creaties.
Onderaan het bericht zie je de taarten die gemaakt werden, op de bovenste foto zie je mijn creatie van een paastaart. Een taart ontbreekt op de foto, die van Bets, maar die laat ze ongetwijfeld zelf zien op haar blog.


 Een taart ontbreekt op de foto, die van Bets, maar die laat ze ongetwijfeld zelf zien op haar blog.

4 opmerkingen:

corina zei

Dat ziet er heel erg lekker uit, moet wel heel erg gezellig zijn zo met z'n alle taarten maken en al dat andere wat ik op de foto zie staan. Ook dit is creatief bezig zijn.

Corina

Jos zei

Creativiteit kan je op heel veel manieren uiten, zo zie je maar weer!

Bets zei

Wat was dat leuk om te doen he?
En wat hebben we heerlijk gesnoept van de hightea .

simoneannemone zei

Gezellig om zo samen een taart te maken. Zien er leuk uit.

Saskia