woensdag 27 juni 2012

Nieuwe borduurclub vanaf september

Regelmatig plaats ik op mijn blog berichtjes (klik) over de borduurclub waar ik lid van ben. Samen met nog 18 andere borduurfanaten komen we maandelijks bij elkaar om te borduren en natuurlijk ook een gezellige dag met elkaar te hebben. Voorafgaand kiezen we met elkaar een thema of techniek waaraan we de volgende keer gaan "werken".
De afgelopen jaren hebben al heel wat technieken en projecten met elkaar gemaakt, op de foto's zie je een kleine weergave van de dingen die we maakten.
Via dit blog en ook tijdens de beurzen waar ik aanwezig ben, wordt me regelmatig gevraagd of er nog leden bij kunnen. Tot voor kort moesten we iedereen teleurstellen, de club was vol.
Ook borduurvriendin Bets kreeg vaak dezelfde vraag en zodoende zijn we samen op zoek gegaan naar een andere geschikte locatie om een tweede borduurclub te starten. Die hebben we gevonden in Lekkerkerk en in september gaan we (Bets en ik) met de tweede borduurclub van start. Inmiddels hebben we al 11 leden en hebben we nog slechts 1 plaatsje over voor een enthousiaste borduurfan..
Ben je geinteresseerd om samen met andere enthousiaste borduurhobbyisten nieuwe dingen te maken, uit te proberen met elkaar of gewoon een gezellige dag te hebben,? Laat dan onder dit berichtje een "opmerking"/reactie met je mailadres achter of stuur me een mailtje. Mijn mailadres vind je in de rechterkolom van dit blog. Dan sturen we je alle informatie toe......maar, wie het eerst komt... en vol is echt vol.....
Ook Bets schreef hierover op haar blog een berichtje, voor meer foto's of meer informatie kun je daar (klik)ook even een kijkje nemen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie dingen hebben jullie gemaakt. Die kippetjes van de bovenste foto zijn dat ook borduurpatronen? Mag ik weten waar je dat patroon gekocht hebt?

Anoniem zei

Oja succes met jullie tweede clubje

Vlijtige Lies zei

Ik heb zeker interesse! MIjn emailadres voor info:arjostam@hotmail.com

simoneannemone zei

Wat een leuk idee om met een tweede borduurclub te beginnen.

Was het dichterbij dan had ik me zeker aangemeld.

Misschien toch zoiets voor Brabant gaan zoeken want het is wel heel inspirerend.

Veel plezier!

Saskia

Tialda zei

Dat lijkt me erg leuk en inspirerend zo'n borduurclub. Maar lekkerkerk is echt te ver weg daarvoor...
Een club in Noord Oost Brabant zou heel mooi zijn!!! Graag zelfs.

Nannie de Bordes zei

Als jullie mooie borduurpatronen zoeken, kijk dan eens op : www.nanniesphotocrossstitching.nl

Anoniem zei

Ik heb wegens het overlijden van mijn moeder een voorraad borduurzijde in de aanbieding. Indien intetesse mail naar agehettema@gmail. com