woensdag 2 mei 2012

Tuinbank

Ik kan het inderdaad niet laten en ik zit zeker niet stil, dus toch maar een berichtje wat er momenteel wordt gemaakt.
Op de camping, bij ons "vakantiehuisje" hebben we een schommelbank. Als het lekker weer is, dan wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt door ons allemaal. Vorig jaar hebben we al een nieuw dakje op gemaakt, dit jaar zijn de kussens van de bank echt aan een opknapbeurt toe. Niet alleen zijn ze foeilelijk qua bekleding, maar afgelopen winter hebben de muisjes in de schuur een paar gaatjes in geknaagd.
Bij Ikea kocht ik de gebloemde stof in wit met grijze bloemen en grijs met witte bloemen.
En om lekker te liggen, maak ik er nog 3 extra kussens bij in bijpassende kleuren en de hoesjes worden gehaakt in verschillende patronen. Het wool-eaterpatroon zit nog zo in mijn hoofd, dus het eerste gehaakte voorpand van een kussen was zo af. Als tweede ben ik nu bezig met een ripple stitch patroon, dat ik uit het boek van Jan Eaton, 200 ripple stitch patterns, haalde.
Het derde patroon wordt een granny square patroon, daarvan zijn er legio te vinden op het www.
Zo heb ik gezien de kleuren, toch een bijdrage voor Fleur en Kleur op woensdag bij Veronique en anders komen de bloemen uit de tuin die momenteel bloeien er ook vast voor in aanmerking.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

je blijft bezig hé , leuk allemaal .
groet janie

Een sneller kloppend hart zei

Jij bent ook lekker creatief, succes met dit klusje..en mooie plantjes in je tuin!

Veel groetjes, Veronique

Corina zei

Mooi hoor de stofjes en ook wat je aan het haken bent ziet er erg gezellig uit. Inderdaad word het in de tuin nu ook al een stuk vrolijker met al de kleurtjes die er nu weer in komen, nog een fijne voortzetting van de vakantie.

Corina

Bets zei

Ik wist het wel dat je het niet laten kon hihiihi Prachtige stof hoor ik heb het in het echt gezien . En ja die kussenhoesjes dat is voor jou helemaal geen probleem. gr bets

Desire zei

Lekker genieten op de camping! Heerlijk, mooi weer.