maandag 6 februari 2012

Liebster blogaward


Op allerlei blogs verschijnt de Liebster Blog Award. Hier lees je wat de betekenis is van deze award.
Vorig jaar kreeg ik de award al eens eerder en deze keer werd ik door Saskia van Simoneannemone en Emma opnieuw verrast.
Ik ben niet echt een "awards-mens", maar als je er dan toch 1 krijgt vanuit zelfs twee kanten, is dat toch wel heel erg leuk. Dus ik ga de award gewoon doorgeven en de ketting niet verbreken. 

Saskia motiveerde haar keuze als volgt: "Ik weet dat zij hem al vaker heeft gehad maar ik wil hem toch nog een keer aan haar geven. Ik geniet van de werkstukken die ze op haar blog laat zien. Ze is zo veelzijdig bezig met al die verschillende hobby's.. Het is elke keer weer genieten om haar blog te lezen."

En Emma schreef: "Omdat ik onder de indruk ben van haar veelzijdigheid en met name haar profesioneel ogende brei en haakwerk."

Ik ben mijn blog begonnen om te laten zien wat ik maakte en daarnaast om wat van de technieken die ik toepaste bij het machinaal borduren meer bekendheid te geven. Want daarover zijn maar heel weinig leuke en leerzame blogs of sites te vinden. Dat mijn blog met plezier gelezen en bekeken wordt, is dan natuurlijk erg leuk om te lezen. Bedankt dames voor de lovende woorden!

Ik probeer de Liebster Blog Award door te geven aan bloggers die hem nog niet ontvangen hebben, maar omdat hij in rap tempo doorgegeven wordt, kan het zijn dat iemand hem dubbel krijgt. Je moet maar denken dat je hem dan dubbel en dwars verdiend hebt...

De award geeft ik door aan:
Petra van Hallo Peetje: met veel plezier lees ik haar blog over haken, breien, borduren en vele andere dingen. Ze verzamelt uiltjes en daar heb ik ook een beetje een zwak voor. Momenteel heeft ze een kleine blogdip, maar ik hoop haar met deze award een klein steuntje in de rug te geven.

Margreeth van Oei: met het grootste gemak, zo lijkt het in ieder geval, naait Margreeth het ene na het andere kledingstuk in elkaar, maakt allerlei knutsels, frutsels en lingerie van o.a. de restjes die overblijven, borduurt met de borduurmachine en nog veel meer.

Yvonne van Handige Handjes: met een razend tempo, tornado noemt ze het zelf, rollen de mooiste lingeriesetjes momenteel onder haar naaimachine vandaan. Bovendien vind ze dan ook nog tijd om de patronen daarvoor zelf te tekenen aan de hand van verschillende tekentechnieken. Maar ze maakt ook prachtige borduurwerken, quilts en naait ook haar eigen kleding.

Dochterlief bakte, helemaal alleen, afgelopen weekend deze cupcakes. Zien ze er niet heel erg vrolijk en lekker uit? Klopt, ze zijn allemaal al "verdwenen" ...

3 opmerkingen:

poetsie zei

Gefeliciteerd Alice, je maakt zulke prachtige dingen, het is een feest om jouw blog te lezen.
groetjes Diana

Corina zei

gefeliciteerd en het is erg leuk om je te volgen en al de dingen die je maakt voorbij te zien komen.

groetjes Corina

Bets zei

Mijn complimenten aan dochterlief voor de cupcakes. Ze zien er erg leuk uit en ze waren ook lekker?
gr bets