zaterdag 23 oktober 2010

Herfstvakantie en FWYS

Bij de goede voornemens van dit jaar stond ook FWYS op mijn lijstje, oftewel Finish What You Started, het afmaken van nog niet affe projecten.
De Fashionettaquilt van A Bit of Stitch, lag al helemaal uitgeborduurd in een mandje te wachten. De tussenranden waren ook al gesneden, nu alleen nog in elkaar maken. De quilt is bijna klaar, best nog een heel werk. En nog een patchwork kippetje en haan lagen ook al geknipt klaar om in elkaar te worden gezet. Ook dat is op de kleine afwerkdetails gelukt. De foto's daarvan volgende week.
Bij De Wolhemel, kocht ik in de uitverkoop 4 bolletjes Kid Silk van Garndrops voor een omslagshawl, ik heb de smaak te pakken. Er staat al een stukje op de pennen, het wordt een shawl van Garnstudio.
We hebben een heerlijke, ontspannen herfstvakantie achter de rug en hebben het nog een soort druk gehad met leuke activiteiten.
We hebben in de omgeving gewandeld, de caravan geverfd, een middag gezwommen in het overdekte zwembad, hebben een krans gemaakt met Coen ten Heggelaar, broodjes gebakken in een kampvuur, naar de Huishoudbeurs van het Oosten in Hengelo geweest, tuin opgeruimd en caravan winterklaar gemaakt, naar het herfstdiner in de kantine geweest, opgetreden bij de herfstentertainmentshow en ook gejureerd en...en..hieronder wat foto's voor de sfeer.

1 opmerking:

simoneannemone zei

Als ik het zo lees en de foto's zie hebben jullie een hele leuke vakantie gehad.

Ben heel benieuwd naar de foto's van je FWYS-projecten.

Saskia