maandag 12 november 2018

Workshop tunische (kerst) ster haken

Tijdens de Knit&Knot in Tilburg van afgelopen oktober heb ik een aantal malen de workshop Ster Tunisch haken gegeven. Heel leuk om te doen, de workshops werden enthousiast gevolgd en het resultaat kon je na een uurtje haken al zien ontstaan. 
Op verzoek is het mogelijk om de workshop volgende week in de nieuwe winkel van Wolcafé te doen. Kom je ook gezellig deze sterren leren tunisch haken? Maak nog een paar leuke onderzetters, een ster voor in de boom of een leuke sterrenslinger. Ik leg je tijdens de workshop uit hoe je meerdert en mindert met tunisch haken en zo een leuke ster kunt haken.

Wil je heel graag tunisch haken leren? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je de techniek entrelac tunisch haken en meerderen en minderen. Het eindresultaat is een leuke onderzetter en we geven je ook inspiratie om allerlei andere leuke dingen met dit patroon te maken.

De workshop bevat Durable Cosy fine in de kleur naar keuze om de onderzetters te maken en natuurlijk een leuk leren label van Wolcafé en kost slechts 10 euro. 
De haaknaald kun je tijdens de workshop van ons gebruiken. En uiteraard is er koffie, thee en lekkers!

De workshops zijn op de volgende data:
Woensdag 21 november 2018 van 20.00 tot 22.00 uur (klik hier om je in te schrijven)
Donderdag 22 november 2018 van 20.00 tot 22.00 uur (klik hier om je in te schrijven)
Woensdag 28 november 2018 van 20.00 tot 22.00 uur (klik hier om je in te schrijven)

Geen opmerkingen: