maandag 5 november 2018

Kreadoe 2018

Wat vliegt de tijd, het is inmiddels al ver in de herfst. De bladeren vallen in ruime getalen, de kerstshows zijn al weer te zien bij de tuincentra, kerstspullen in ruime hoeveelheden te koop bij de bekende winkels, het is november.
November is de maand waarin de Kreadoe wordt georganiseerd, de beurs voor creatief Nederland.
Vijf dagen lang creatieve inspiratie op Kreadoe, het event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY (Do-it-yourself). Veel stands en shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeen en heel veel keuze uit allerlei workshops.
Afgelopen donderdag was ik er ook te vinden bij de stand van Wolcafe, maar was er uiteraard geen gelegenheid om zelf de beurs uitgebreid over te lopen.
Maar gisteren was ik er samen met vriendin Bets en haar dochter. We hebben uitgebreid kunnen kijken bij veel nieuwe creatieve dingen, nieuwe materialen, oude bekenden op allerlei gebied en gewoon een heerlijk ontspannen dagje gehad.
De organisatie van Kreadoe had dit jaar voor een andere indeling en opzet van de beursvloer gekozen, er was een extra hal bij. Daardoor waren de paden ruimer van opzet, kon je makkelijk overal kijken en waren er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen opstoppingen meer in de looppaden. Verder waren er, in onze beleving, meer terrasjes met tafels en stoelen of banken zodat je tussendoor, even rustig wat kon eten of drinken.
Het leek alsof hetzelfde aantal stands nu verdeeld was over 1 extra hal, maar daardoor leek het of in sommige delen van de beursvloer grote lege ruimtes waren die hier en daar gevuld waren met losse stands en exposanten. Ik ben als demonstatrice heel wat jaren op de Kreadoe aanwezig geweest, ik vond de sfeer wat anders dan ik gewend was en moest wennen aan de nieuwe, andere manier van de opzet van de beurs.
Desondanks hebben we een superleuke, gezellige dag gehad en hebben we heel wat leuke, voor ons nieuwe en inspirerende dingen gezien.
Op de foto's in dit bericht een hele kleine impressie van de beurs en op de laatste foto mijn aankopen: van bakboeken tot kraaltjes en van kettingpatroon tot stempelplatform. Een bescheiden "buit".... 😄


Geen opmerkingen: