maandag 18 september 2017

Workshop rond tunisch haken op de Knit & Knot beurs in Tilburg op 13, 14 en 15 oktober 2017

Na de introductie van het boek Workshop Tunisch Haken heb ik een blogpauze ingelast. Maar nu is het tijd om de haaknaalden weer tevoorschijn te halen, projecten weer op te pakken en ideetjes uit te gaan werken. 

Als eerste de aankondiging voor de Knit&knot in Tilburg op 13, 14 en 15 oktober a.s. waar ik alle dagen aanwezig zal zijn om een workshop tunisch haken te gaan geven bij de stand van Wolcafe.

Wil je heel graag tunisch haken leren? Of wil je een nieuwe techniek leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Tijdens deze workshop leer je rond tunisch haken en haak je leuke onderzetters. 
Reserveer alvast om verzekerd te zijn van een plekje. Klik hier voor het reserveren voor een workshop op een van de drie Knit & Knot dagen. Bij het plaatsen van je reservering en afronden van de bestelling, kies je voor de optie: Workshop volgen. Betalen graag ter plekke na afloop van de workshop.

Je krijgt bij de workshop Durable Cosy Fine in de kleur naar keuze om de onderzetters te maken en natuurlijk een leuk leren label van Wolcafé!
Tijdens de workshop zorgen wij voor geschikte haaknaalden.

Enthousiast geworden na het volgen van de workshop? Het boek Workshop Tunisch haken is zo goed als een haakbijbel voor het tunisch haken. Bekijk hier het boek!


Alvast een kaartje kopen voor de Knit&knot beurs? Klik dan hier


Wellicht tot ziens op 13, 14 of 15 oktober op de Knit&Knot in de Koepelhal in Tilburg, ik heb er zin in!!


1 opmerking:

Jos van KloskaCreAtief! zei

Heel veel plezier daar op de beurs en ik kan iedereen het boek en de workshop aanraden ja!